Keystone logo
University of Dundee Economie MA (Hons)
University of Dundee

Economie MA (Hons)

Dundee, Regatul Unit

3 Years

Engleză

La zi

Request application deadline

Sep 2024

GBP 21.900 / per year *

În campus

* pentru studenții internaționali

Introducere

Acest curs analizează provocările macroeconomice ale economiilor naționale, regionale și globale, precum și comportamentul microeconomic al oamenilor și al întreprinderilor. O diplomă în economie este o bază excelentă pentru cariera de economist, dar oferă, de asemenea, posibilitatea de a urma o gamă diversă de oportunități de câștig ridicat.

Economiștii examinează modul în care societățile încearcă să utilizeze cât mai bine resursele limitate, astfel încât să poată consilia guvernele, persoanele fizice și companiile cu privire la modul în care pot îmbunătăți deciziile și rezultatele.

În mod tradițional, economiștii oferă consultanță cu privire la investiții, inflație, ratele dobânzilor și producție. Cu toate acestea, ei au din ce în ce mai mult o viziune mai largă, mulți economiști analizând schimbările climatice, inegalitatea și îmbunătățirea asistenței medicale.

Avem două cursuri de economie: un BSc și un MA. Principalele diferențe între acestea sunt la nivelurile 1 și 2.

Opțiunea de masterat este pentru dumneavoastră dacă sunteți în căutarea unei flexibilități și mai mari și dacă aveți un interes puternic în domeniul artelor și al științelor sociale. Împreună cu modulele obligatorii, puteți studia într-o gamă largă, inclusiv Istorie, Engleză, Geografie, Politică sau Psihologie.

Admitere

Taxa de școlarizare a programului

Despre Școală

Chat with students

Întrebări