Keystone logo
University of Dundee Durabilitatea mediului și geografie MA (Hons)
University of Dundee

Durabilitatea mediului și geografie MA (Hons)

Dundee, Regatul Unit

4 Years

Engleză

La zi

Request application deadline

Sep 2024

GBP 21.900 / per year *

În campus

* for International students

Introducere

Acest curs examinează interacțiunea dintre oameni și mediul înconjurător. Veți învăța despre utilizarea resurselor naturale și despre cum putem trăi un stil de viață mai durabil.

Lumea noastră modernă folosește cantități mari de energie, generează deșeuri și poluare, ne degradează mediul, reduce biodiversitatea și are efecte profunde asupra sănătății și bunăstării noastre. Veți studia principiile și politicile necesare pentru a contribui la dezvoltarea durabilă și veți lua în considerare atât implicațiile locale, cât și globale asupra resurselor naturale.

You will develop specialist analytical and communication skills that will help you work effectively with communities, individuals, and other professionals.

În Geografie, studiezi relațiile dintre mediile dinamice și populații din diferite locații și la mai multe scări. Veți învăța despre provocările majore cu care se confruntă lumea și veți dezvolta abilități creative de rezolvare a problemelor, prezentare și comunicare.

Predarea noastră se bazează pe cercetările efectuate în departament și se concentrează pe trei teme largi: crearea de comunități și locuri juste, modelarea viitorului de mediu și metode geospațiale și digitale.

The student-led Geography and Environmental Society also has a program of activities to help you become part of our community.

Admitere

Taxa de școlarizare a programului

Despre Școală

Chat with students

Întrebări