Keystone logo
University of Denver Daniels

University of Denver Daniels

University of Denver Daniels

Introducere

Oferim programe de studii postuniversitare și universitare pentru a se potrivi cu o varietate de niveluri de experiență de lucru, programe și interese și aspirații profesionale. Toate programele combină studiul fundamentelor afacerii cu experiența practică prin simulări, proiecte de practicum și interacțiune cu liderii de afaceri locali, regionali și globali.

Membrii facultății noastre sunt educatori și cercetători recunoscuți la nivel național, care sunt profund implicați în lumea afacerilor. Ei excelează în a ajuta studenții să aplice lecțiile la clasă la provocările din lumea reală. Membrii noștri de excepție susțin studenții, facultățile, absolvenții, partenerii corporativi, recrutorii, donatorii și comunitatea la fiecare pas.

Daniels este recunoscut la nivel internațional pentru integrarea problemelor sociale, de mediu și etice în programele noastre inovatoare. Acest cadru curricular vă oferă resursele și cunoștințele necesare pentru a începe și a intra în lumea afacerilor înarmați cu cunoștințe. Tot ceea ce facem în lumea reală își are fundamentul în etică.

Cerințe de admitere la program

Demonstrați-vă angajamentul și disponibilitatea de a reuși în școala de afaceri susținând examenul GMAT - cel mai utilizat examen pentru admitere care vă măsoară gândirea critică și abilitățile de raționament.

Descărcați mini-chestionarul GMAT pentru a obține o aromă a întrebărilor pe care le veți găsi la examen.

Locații

  • Denver

    South University Boulevard,2101, 80210, Denver

    Întrebări