Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
University of Delaware, Alfred Lerner College of Business & Economics

University of Delaware, Alfred Lerner College of Business & Economics

University of Delaware, Alfred Lerner College of Business & Economics

Introducere

Bine ați venit la diferența Lerner.

Timp de 100 de ani, Colegiul de Afaceri Alfred Lerner

Oportunitatea este încorporată în tot ceea ce facem. Angajamentul nostru este să vă oferim o combinație extrem de personalizată de clasă, co-curriculară, cercetare aplicată, mentoring, umbre, stagii și experiențe profesionale care vă vor provoca să găsiți ceea ce vă inspiră și vă îndeplinește cel mai mult

111678_Keystone_profile2.jpg

De ce Lerner

Alegerea a ceea ce să studiezi este una dintre cele mai mari decizii ale vieții tale. În cazul în care alegeți să studiați, este la fel de importantă.

La Lerner, puteți profita din plin de oportunitățile de a învăța, de a inova, de a cerceta și de a experimenta afacerile într-unul dintre cele mai importante centre de afaceri ale națiunii. Oportunitatea este încorporată în tot ceea ce facem.

Există zeci de motive pentru a alege Colegiul Lerner pentru gradul de afacere, dar studenții noștri sunt de acord că aceste cinci lucruri se gândesc foarte mult la decizia lor de a alege Lerner:

1. Oportunități unice

Experiențele de învățare pe mâini abundă în centrele noastre de învățare experimentală, în timpul stagiilor cu firme de top și în calitate de studenți, gestionând Fondul de Investiții Blue Hen de $ 2 milioane. Și există mai mult de 100 de cursuri în străinătate pentru studenți și studenți.

2. Reputația noastră

Colegiul UD și Colegiul Lerner sunt acreditate de Comisia pentru Învățământul Superior din Orientul Mijlociu. Cele mai multe programe Lerner de afaceri și de contabilitate sunt, de asemenea, acreditate de către AACSB International.

3. Facultatea realizată

Lerner se ocupă de succesul fiecărui student. Acestea sunt, de asemenea, axate pe bursă și cercetare relevante pentru domeniile lor și pentru educația afacerilor.

4. Conexiuni

Veți face legături de carieră și de rețea cu lideri de afaceri de succes în rețeaua de absolvenți de 30.000 de liceeni Lerner și prin participarea la stagii, cluburi de studenți și interviuri de angajare cu firme de top.

5. Locație

Mai mult de 1 milion de întreprinderi, inclusiv peste 50% din toate companiile americane tranzacționate la bursă și 64% din Fortune 500 aleg Delaware ca locuință legală. Sistemul judiciar Delaware stabilește precedente în guvernanța corporativă pentru întreaga SUA

Învățarea experimentală

Multe școli de afaceri recunosc importanța dezvoltării intelectuale, emoționale și profesionale - în interiorul și în afara sălii de clasă - dar Lerner se confruntă cu puține meciuri pentru varietatea și calitatea stagiului, a cercetării, a învățării în servicii și a altor oportunități de învățare experimentală.

Concursuri de afaceri

Studenții Lerner fac obiceiul de a depăși așteptările, de la câștigarea provocării PricewaterhouseCoopers (PwC) în 2013, pentru a câștiga Cercetarea Analiștilor Financiari (CFA), Institutul de Cercetare pentru regiunea Philadelphia în 2015. În fiecare an, studenții concurează în Programul Horn în Antreprenoriatul Hatch start-up de concurență de finanțare și Concurența Carol A. Ammon.

conferinţe

Pe măsură ce câștigați o diplomă de afaceri, construiți și o rețea și câștigați perspective datorită conferințelor, conferințelor și seminarelor găzduite de Lerner. Vorbitorii includ președinții bine-cunoscuți ai companiilor și învățați frecvent menționați.

111679_Keystone_profile1.jpg

Pregătirea carierei

Personalul și serviciile Centrului de Servicii Lerner Career Services vă ajută să vă planificați viitorul cu programe de stagiu și mentorat pentru studenții universitari și absolvenți. Oportunități unice, cum ar fi stagiul de imersiune Global Enterprise Technology și Programul Graduate Internship, l-au lăsat pe Lerner.

A studia in strainatate

Programul Universității din Delaware în străinătate este clasat printre primele 20 de țări din țară. Lerner College studenții beneficiază de o perspectivă globală, indiferent dacă participă la un program de licență, de o săptămână de studii postuniversitare în străinătate sau internship internationale.

Cercetare

Cunoașteți facultatea ca îndrumători și consilieri și lucrați cu ei în unele dintre cele mai inovatoare domenii ale afacerilor. Centrele de cercetare de la Lerner includ: Centrul pentru Afaceri Aplicate

Avizare

Biroul Lerner de Consiliere de licență și consilieri de licență pentru MBA și MS, MS și Ph.D. elevii vă ajută să explorați numeroasele oportunități pentru a obține cele mai multe din oportunitățile de educație și dezvoltare a carierei.

Organizații studențești

Alegeți dintr-un număr de organizații care vor promova dezvoltarea profesională și construirea rețelei. Organizațiile includ: Clubul Ospitalității, Asociația de Management Financiar, Asociația Studenților din Minority Business, Asociația Națională a Contabililor Negri (NABA), Femeile în Afaceri, Blue Investment Club, Asociația Studenților MBA și altele.

Facilităţi

Indiferent dacă simulează strategii pentru fondurile de hedging sau dacă participi la o conferință majoră a hotelului, Lerner vă pune în centrul acțiunii cu facilități de ultimă oră.

Diversitate, echitate și incluziune

Lerner se angajează să creeze legături și să promoveze dialoguri care să sprijine diversitatea și echitatea.

Misiunea educațională a UD este de a oferi experiențe de învățare care pregătesc studenții noștri să trăiască într-o lume tot mai diversă și globală.

La Lerner, salutăm oportunitatea de a înțelege și de a aprecia atât fundalul și talentul comun și unic pe care toți dintre noi îl oferim - studenți, personal, facultate și comunitate. Scopul nostru este de a încuraja diversitatea și incluziunea în toate aspectele vieții de la Lerner. Ne alăturăm eforturilor noastre inițiativelor privind diversitatea în campus.

Locații

  • Newark

    Newark, Statele Unite ale Americii

    Întrebări