Keystone logo
University Of Debrecen

University Of Debrecen

University Of Debrecen

Introducere

Bine ați venit și vă mulțumim pentru interesul față de University Of Debrecen . Această pagină vă va prezenta câteva dintre programele academice non-medicale oferite de universitatea noastră, ale căror tradiții, diversitate și excelență bogate continuă să uimească studenții din întreaga lume. În calitate de rezidenți ai unuia dintre cele mai rafinate campusuri universitare din Europa Centrală, studenții noștri sunt angajați într-un mediu provocator din punct de vedere intelectual, cu diverse evenimente educaționale, precum și o comunitate locală vibrantă din punct de vedere cultural. University Of Debrecen este cea de-a doua universitate din Ungaria, este situată în Europa Centrală și este membru cu drepturi depline al Uniunii Europene și al Acordului Schengen. Istoria University Of Debrecen datează din 1538, când a fost înființat Colegiul Reformat din Debrețin. Programele internaționale au fost lansate în 1987, toate fiind difuzate în limba engleză. În prezent, există aproximativ 27.000 de studenți, iar numărul studenților internaționali este de aproximativ 5.600 și reprezintă țări din toate regiunile importante ale lumii, inclusiv Europa, Orientul Mijlociu, Asia, Africa și America de Nord. Personalul didactic de peste 1.600 de ani oferă o educație de calitate în 14 facultăți și 24 de școli doctorale, oferind cea mai largă gamă de specializări din țară. University Of Debrecen este mândră să ofere programe de peste 70 de grade în limba engleză: Oferim Anul și Semestrul Fundației Internaționale, diferite tipuri de cursuri de limbi străine, licențiate, absolvent și doctorat. programe în științe medicale și de sănătate, IT, inginerie, știință, artă, afaceri, muzică și agricultură.

118286_12debrecen1435759552_300x.jpg

De ce să alegeți University Of Debrecen ?

University Of Debrecen se află în inima Europei. University Of Debrecen este una dintre cele mai importante instituții de învățământ din Europa Centrală.

Avem 500 de ani de istorie: primim studenți începând cu 1538. Oferim diplome competitive internațional recunoscute pe scară largă, chiar și în afara țărilor din Spațiul Economic European (SEE).

Programele noastre sunt în conformitate cu Cadrul european al calificărilor din Procesul de la Bologna.

Suntem foarte clasați de cele mai prestigioase clasamente ale învățământului superior.

30 în QS CEEA clasament 2019 201-250 în clasamentul universităților emergente 2018

201-250 în QS WUR by Subject "Agricultura

251-300 în QS WUR după subiect "Medicină" U-Multirank: Grupul 1 - foarte bun în ceea ce privește programele de licență în limbi străine

118287_main.jpg

Factori universitari:

 • 28.000 de studenți
 • 5.500 de studenți internaționali din peste 115 de țări
 • 70 de programe în limba engleză
 • 14 facultăți pe 7 campusuri
 • 100 săli de curs
 • 530 săli de practică și seminarii
 • 500 de laboratoare de cercetare
 • 7 biblioteci

Noi oferim:

 • O gamă largă de domenii academice: Științe medicale și de sănătate, Agricultură, Afaceri, Inginerie, Științe Umane, Informatică, Drept, Muzică, Științe naturale.
 • Clase sofisticate și orientate spre elev
 • Proiecte de cercetare: studenții sunt încurajați să se alăture proiectelor de cercetare în curs.
118340_diplomaoszto3.jpg

Locații

 • Debrecen

  University of Debrecen Coordinating Center for International Education Nagyerdei krt. 98 H-4032 Debrecen Hungary

  Întrebări