Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
University Of Dallas

University Of Dallas

University Of Dallas

Introducere

University Of Dallas este dedicată căutării înțelepciunii, adevărului și virtuții ca scopuri proprii și primare ale educației. Universitatea caută să-și educe studenții, astfel încât aceștia să își dezvolte virtuțile intelectuale și morale, să se pregătească pentru viață și să lucreze într-o lume problematică și în schimbare și să devină lideri capabili să acționeze responsabil pentru propriul lor bine și pentru binele familiei, comunității lor , țară și biserică.

Universitatea înțelege natura umană ca fiind spirituală și fizică, rațională și liberă. Este ghidat de principiile învățării care recunosc standardele transcendente de adevăr și excelență care sunt ele însele obiectul căutării într-o educație.

Universitatea este dedicată în special urmăririi educației liberale atât în programele sale universitare, cât și în cele postuniversitare. În programele sale de arte liberale, Universitatea este angajată în recuperarea și reînnoirea patrimoniului occidental al educației liberale. Universitatea se angajează în egală măsură să ofere programe profesionale la nivel absolvent. Programele sale profesionale, într-un spirit comun cu programele de arte liberale ale universității, sunt dedicate reflectării critice asupra scopurilor care guvernează propria profesie, încurajării judecății morale principiale și furnizării cunoștințelor și abilităților necesare pentru excelența profesională. Indiferent dacă este profesională sau liberală, Universitatea este convinsă de prioritatea eticului asupra tehnicului, a primatului persoanelor asupra lucrurilor, a superiorității spiritului asupra materiei. Universitatea încearcă să ofere acelor programe postuniversitare și universitare care să răspundă nevoilor importante ale societății și care pot fi oferite într-un mod compatibil cu angajamentele instituționale primare ale universității.

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Locații

  • Irving

    East Northgate Drive,1845, 75062, Irving

    Întrebări