Keystone logo
University Of Dalat

University Of Dalat

University Of Dalat

Introducere

Universitatea Dalat, înființată inițial ca Institutul Universitar din Dalat în 1958, este acum o instituție de învățământ de stat. Este o universitate multidisciplinară cu mai mult de 12.000 de studenți.

În prezent, Universitatea Dalat oferă peste 33 de programe de licență și 14 programe postuniversitare, inclusiv 8 programe de masterat și 6 programe de doctorat.

Universitatea Dalat este al 124-lea membru al organizației CDIO. În 2017, revista de știință publicată de Universitatea Dalat a fost listată oficial în indexul asiatic al citărilor (ACI). Universitatea Dalat are o relație puternică cu 81 de instituții și organizații educaționale din lume, inclusiv Boston Global Forum, San Jose University, Hanyang University etc.

Universitatea este situată în centrul orașului Dalat - un oraș turistic popular pe Platoul Lam Vien, cu un climat răcoros pe tot parcursul anului, păduri interminabile de pini, flori, ceață și cascade.

Universitatea este destul de complet echipată cu echipamente moderne pentru sarcina de învățare, predare și cercetare.

Campusul universitar se află pe o zonă deluroasă de 40 de hectare la nord de lacul Xuan Huong, lângă un teren internațional de golf cu 18 găuri. Campusul este, de asemenea, unul dintre cele mai romantice și frumoase locuri din Dalat. Există o varietate de clădiri cu arhitectură unică ascunse în pin. Campusul oferă pace și liniște, care este o atmosferă ideală pentru învățare și cercetare.

Locații

  • Dalat

    Đường P. Đ Thiên Vương,1, , Dalat

    Programe

      Întrebări