Keystone logo
University Of Crete

University Of Crete

University Of Crete

Introducere

Înființată în 1973, University Of Crete este o tânără instituție publică de învățământ dedicată excelenței în cercetare și predare. Sediul universității este Campusul Gallos din Rethymnon, unde se află școlile de filosofie, educație, științe sociale, economice și politice. Campusul Voutes din Heraklion găzduiește Școala de Științe și Tehnologie și Școala de Medicină, precum și o serie de infrastructuri și facilități afiliate orientate spre cercetare, inclusiv Spitalul General al Universității.

Misiunea University Of Crete este de a genera și transmite cunoștințe științifice, de a pregăti noi oameni de știință și cercetători pentru aplicarea acesteia și de a contribui la avansarea culturii umane. Aceste obiective sunt atinse prin urmărirea unor legături strânse între cercetare și educație, prin încurajarea dialogului științific și prin utilizarea capacităților și talentelor personalului și studenților.

University Of Crete încearcă să facă din educație și cercetare o experiență atractivă și stimulantă pentru studenții și cercetătorii săi, depunând eforturi continue pentru a fi la vârful dezvoltărilor contemporane. Universitatea aspiră să joace un rol de lider în demonstrarea potențialului universităților publice grecești de a participa la egalitate în viața academică internațională a secolului 21, prin adoptarea celor mai bune practici internaționale, prin moduri de funcționare orientate spre exterior și prin încurajarea excelenței și inovării.

Locații

  • Heraklion

    Heraklion, Grecia

    Întrebări