Keystone logo
University of Colorado Boulder

University of Colorado Boulder

University of Colorado Boulder

Introducere

Fiind una dintre cele numai 36 de instituții de cercetare publică din SUA din Asociația Universităților Americane (AAU), University of Colorado Boulder se referă la realizarea impactului pozitiv al noilor cunoștințe.

De la oferirea a zeci de programe interesante într-o serie de domenii academice, până la servirea ca unul dintre cele mai dinamice hub-uri de cercetare și inovare din lume, până la colaborarea strânsă prin sute de eforturi de sensibilizare publică cu comunități din Colorado și din lume, ne mândrim să ajutăm studenții, facultatea, personalul și partenerii transformă idei noi în rezultate productive care schimbă viața.

Universitatea noastră a lansat mai multe inițiative strategice în ultimii ani, iar în centrul acestora se află misiunea noastră principală de a promova binele public. Prin această importantă lucrare, consolidăm valoarea pe termen lung a universității noastre pentru studenți, facultăți, personal, absolvenți, susținători, comunități, colegi și democrația pe care o deservim, prin îmbrățișarea rolului și responsabilității noastre ca lider universitar național de cercetare publică din Colorado.

Pe măsură ce intrăm în al treilea an al viitorului academic, temele și proiectele sale principale, prezentate mai jos, ne vor ghida activitatea. În aliniere cu viziunea noastră strategică și imperativele lor, ei se concentrează pe oameni, pe măsură ce formăm liderii de mâine; în cadrul programelor, pe măsură ce ne continuăm călătoria de a fi universitatea de top pentru inovare și rezultatele pozitive ale tuturor lucrărilor noastre care au impact asupra umanității, întărind și împlinindu-ne angajamentul față de binele public.

Viziunea CU Boulder se bazează în misiunea sa statutară ca universitate publică de cercetare. În statutul Colorado, universitatea este definită drept „universitatea completă de cercetare absolvită cu standarde de admitere selectivă. . . oferă (ing) o gamă cuprinzătoare de programe de licență, master și doctorat ”a ceea ce este acum desemnată Universitatea din Colorado System.

CU Boulder recunoaște oportunitățile excepționale asociate rolului său de universitate de cercetare și apreciază puterea unică și realizările cercetării de caracter aduse educației universitare. Conștientizează cu atenție responsabilitatea sa de a educa generația următoare de cetățeni și lideri și de a favoriza spiritul descoperirii prin cercetare. Într-adevăr, CU Boulder consideră că studenții săi, atât absolvenți cât și studenți, beneficiază de mixul cuprinzător de programe și excelență în cercetare care caracterizează o universitate emblematică. Astfel, misiunea statutară a CU Boulder este relevantă astăzi și va rămâne relevantă mâine.

Locații

  • Boulder

    Boulder, Statele Unite ale Americii

    Întrebări