Keystone logo
University of Cincinnati Carl H. Lindner College of Business

University of Cincinnati Carl H. Lindner College of Business

University of Cincinnati Carl H. Lindner College of Business

Caracteristici Campus

La UC, studenții își pot defini succesul prin sute de organizații, servicii de asistență, experiențe academice și activități. Îmbunătățiți-vă gradul. Descoperă-ți valorile. Dezvoltați prietenii. Realizează-ți întregul potențial.

Previzualizare admitere, tur și prim plan al colegiului

Nu există nimic ca să fii aici pentru a vedea de ce Cincinnati a fost numită printre cele mai frumoase campusuri din lume. De la o arhitectură uluitoare de semnătură până la locuri de adunare prietenoase cu pietonii, casa noastră premiată este concepută pentru a inspira. Abia așteptăm să vă arătăm! O previzualizare a admiterii, un tur și un prim plan al colegiului vor include:

 • O prezentare generală a admiterii de 30 de minute, inclusiv instrucțiuni de aplicare
 • Un tur de mers pe jos de 1 oră al campusului ghidat de un student actual din Cincinnati
 • O sesiune opțională de interes academic cu colegiul ales de dvs

Sesiunile de previzualizare a admiterii, turneu și colegiu sunt oferite de luni până vineri la orele 9:00 și 11:00. Sesiunile de la ora 13:00 sunt oferite luni și vineri.

Este necesară înregistrarea prealabilă. Nu vom putea găzdui vizitatori și oaspeți.

Casa deschisa

Opțiunea noastră de vizită cea mai robustă pentru studenți și familiile acestora. Open House vă permite să vă construiți propria zi pentru a experimenta Cincinnati ca un Bearcat! Vă puteți înregistra pentru două sesiuni de colegiu academic, puteți afla despre o varietate de departamente diferite din campus și puteți vedea viața din campus printr-o reședință, un prânz în campus și un tur al campusului nostru Uptown, recunoscut la nivel național!

Opțiuni de vizită virtuală

Explorați Universitatea din Cincinnati din confortul propriei case! Nimic nu depășește un tur în persoană al frumosului nostru campus, dar experiența noastră de vizită captivantă este cel mai bun lucru!

Alăturați-vă reprezentanților Biroului de Admitere pentru o vizită la campusul virtual sau înregistrați-vă pentru un prim plan al colegiului pentru a afla de la colegiul academic care vă interesează cel mai mult. Nu uitați să consultați turul nostru virtual de 360 de grade al campusului!

Vizitați UC Blue Ash sau UC Clermont

Universitatea din Cincinnati are două campusuri regionale, UC Blue Ash College și UC Clermont College.

UC Blue Ash College (UCBA) este comunitatea noastră cea mai diversă, găzduind peste 4.200 de studenți UC și un campus asemănător unui parc. Veți găsi locul dvs. pentru a prospera cu clase mai mici și peste 50 de grade și certificate, inclusiv programe excepționale de igienă dentară și tehnologie veterinară. Dacă vrei experiența de a trăi Uptown, nu te stresa. Luați una dintre navetele noastre gratuite.

UC Clermont College (UCC) este cel mai mic campus al nostru, cu puțin peste 3.000 de studenți UC care învață și cresc într-un cadru senin și împădurit din județul rural Clermont. Cu peste 50 de programe unice de studiu, inclusiv Programul pilot profesionist de tehnologie a aviației, singura diplomă de aviație din Greater Cincinnati, UC Clermont oferă toate beneficiile unei educații UC, adaptate pentru tine.

  Admitere

  Explorați modul în care Universitatea din Cincinnati vă face experiența la facultate de neegalat.

  Frumosul nostru campus urban găzduiește programe academice remarcabile, facultăți de talie mondială și parteneriate cooperative de succes din întreaga lume.

  La Universitatea din Cincinnati, studenții vin la noi cu dorința de a reuși, pur și simplu le oferim instrumentele pentru a excela. Aflați ce înseamnă să fii Bearcat.

  Admitere la studii universitare

  Ne angajăm succesului tău la Universitatea din Cincinnati. Oferim peste 300 de specializări adaptate pentru a face din experiența ta ca Bearcat una care să rămînă cu tine mult după absolvire. Aflați mai multe despre procesul de admitere și începeți cererea de azi urmând calea de mai jos care vă descrie cel mai bine.

  • student
  • Studenti internationali
  • Colegiul-Conservatorul de Muzică (CCM)

  Informații pentru...

  • Părinți și Familii
  • Consilieri de orientare liceale

  Admitere la admitere

  Universitatea din Cincinnati oferă peste 350 de programe de studii superioare și programe de studii superioare. Căutați programele noastre de absolvire sau solicitați mai multe informații despre programul dvs. de interes.

  • De ce Cincinnati
  • Admiteri internaționale pentru absolvenți
  • Evenimente și oportunități de dezvoltare profesională

  Burse și finanțare

  Nu există o cerere separată pentru burse bazate pe merit la Universitatea din Cincinnati. Veți fi evaluat pentru aceste premii pe baza acreditărilor și materialelor pe care le trimiteți împreună cu cererea dvs. online. Dacă sunt necesare informații suplimentare pentru revizuire, Universitatea din Cincinnati și echipa respectivă de evaluare a burselor vă vor anunța și vă vor oferi detalii suplimentare.

  Programul de burse Cincinnatus

  Programul de burse de temelie pentru Universitatea din Cincinnati, Cincinnatus oferă mai mult de 22 de milioane de dolari în burse regenerabile celor mai străluciți și mai promițători studenți din primul an din toate disciplinele academice.

  Pentru a fi luați în considerare pentru acest premiu, studenții din primul an trebuie să depună o cerere completată și materialele însoțitoare necesare până la 1 decembrie a anului superior.

  Programul de burse Darwin T. Turner

  Programul de burse Darwin T. Turner a fost înființat în 1976 pentru a onora un student afro-american care, la vârsta de 16 ani, a fost cea mai tânără persoană care a absolvit vreodată Universitatea din Cincinnati. Biroul Programelor și Serviciilor Etnice oferă acest program de burse pentru a promova excelența academică, a promova diversitatea și a oferi oportunități de conducere studenților care sosesc.

  Pentru a fi luați în considerare pentru acest premiu, studenții din primul an trebuie să depună o cerere completată și materialele însoțitoare necesare până la 1 decembrie a anului superior și să îndeplinească criteriile suplimentare de calificare.

  Burse de moștenire și de rețea pentru absolvenți

  Bursele pentru absolvenți ai Universității din Cincinnati sunt acordate studenților care se califică, care sunt descendenți liniari (copii sau nepoți) ai absolvenților Universității din Cincinnati care sunt donatori loiali Bearcat sau William Howard Taft (foști membri de susținere și viață), precum și studenților din UCAA regionale participante. zonele rețelei de absolvenți. Toate premiile de bursă se bazează pe rezultate academice, servicii demonstrate și leadership.

  Pentru a fi luați în considerare pentru acest premiu, studenții din primul an trebuie să depună o cerere completată și materialele însoțitoare necesare până la 1 decembrie a anului superior.

  Premiul național de sensibilizare

  Recunoscând meritul academic al studenților care vin la Universitatea din Cincinnati din zone geografice selectate, vizate, putem oferi bani de bursă anual.

  Pentru a fi luați în considerare pentru acest premiu, studenții din primul an trebuie să depună o cerere completată și materialele însoțitoare necesare până la 1 decembrie a anului superior. În plus, solicitanții trebuie să fie rezidenți sau să absolve liceul în California, Connecticut, Districtul Columbia, Georgia, Illinois, Maryland, Massachusetts, Michigan, New Jersey, New York, Pennsylvania, Texas, Virginia sau Wisconsin.

  Bursa globală a Universității din Cincinnati (numai studenții internaționali)

  Bursa Globală a Universității din Cincinnati este exclusiv pentru solicitanții internaționali de licență. Premiile variază între 1.000 USD și 15.000 USD în fiecare an și pot fi reînnoite pentru până la patru ani academici.

  Toți solicitanții sunt luați în considerare pentru această bursă, totuși sumele premiilor pentru candidații de top se bazează pe termene de prioritate diferite.

  Transfer de burse pentru studenți

  Universitatea din Cincinnati poate oferi foștilor studenți de colegiu comunitar mai multe burse care pot fi reînnoite pentru până la patru semestre academice (doi ani academici).

  Pentru a fi luați în considerare pentru burse, studenții transferați la colegiile comunitare trebuie să depună cererea de admitere și informațiile privind foaia matricolă până la 1 iulie.

  Alege mai întâi Ohio

  Statul Ohio a acordat burse de specialitate pentru programele academice inovatoare STEMM (știință, tehnologie, inginerie, matematică și medicină). Mai multe propuneri ale facultății de la Universitatea din Cincinnati au fost selectate pentru a oferi finanțare prin burse și beneficii programatice pentru a recruta și păstra studenții STEMM din Ohio.

  Pentru a fi luați în considerare pentru aceste premii oferite în inginerie, științe, sănătate aliată, matematică, cu accent pe științe actuariale, științe medicale sau asistență medicală, studenții din primul an trebuie să depună o cerere de admitere completată și materialele însoțitoare necesare până la 1 decembrie a anului trecut. an. Premiile limitate vor fi stabilite de colegiile acestor discipline academice.

  Statistica absolvenților

  Locații

  • Cincinnati

   Woodside Drive, 2906, 45221, Cincinnati

  • Cincinnati

   Woodside Drive, 2906, 45221, Cincinnati

  Întrebări