Keystone logo
University of Central Lancashire - Cyprus

University of Central Lancashire - Cyprus

University of Central Lancashire - Cyprus

Introducere

Cel mai bun din ambele lumi

Universitatea din Central Lancashire, Cipru (UCLan Cyprus), este situată în Larnaka, iar acum este la al nouălea an de funcționare. UCLan Cyprus este primul campus de filială al Universității din Central Lancashire și, în același timp, o universitate complet licențiată din Cipru. Un model unic și inovator
a unei experiențe educaționale universitare cipriote și britanice, acreditate de Agenția de Asigurare a Calității din Marea Britanie și, respectiv, de Agenția de Asigurare a Calității și Acreditare în Învățământul Superior din Cipru (CYQAA).

Construită pe baze academice solide, Universitatea din Central Lancashire (UCLan Marea Britanie), Universitatea noastră-mamă, numără peste 190 de ani de istorie și este considerată printre primele 6,5% din toate universitățile din întreaga lume de Centrul pentru Clasamentul Universității Mondiale (CWUR) 2020 /21.

UCLan Cipru operează sub umbrela academică a UCLan UK și, în urma ultimelor schimbări politice ale ieșirii Regatului Unit din Uniunea Europeană (BREXIT), este considerată o universitate unică, care face legătura între Regatul Unit și Europa în ceea ce privește cercetarea, standardele academice. , experiența studenților și schimbul de studenți.

Finalizarea studiilor la UCLan Cyprus va avea ca rezultat o dublă diplomă (două certificate) de la cele două universități, UCLan UK și UCLan Cyprus, recunoscute nu numai în Cipru și Marea Britanie, ci și în toată Europa și nu numai.

Viziunea noastra

Viziunea strategică a UCLan Cipru este de a construi o universitate lider, modernă, cu o acoperire globală, la răscrucea a trei continente (Europa, Asia și Africa), oferind învățământ superior universitar și postuniversitar. UCLan Cipru va fi o universitate recunoscută pentru angajamentul său față de cea mai bună experiență universitară a studenților, cercetare remarcabilă, învățare inovatoare și implicare valoroasă cu industria și comunitățile din Cipru, Mediterana de Est, Orientul Mijlociu și mai departe.

Misiunea noastră

  • Promovați accesul la excelență, permițându-vă să vă dezvoltați potențialul
  • Valorați și practicați egalitatea de șanse, transparența și toleranța
  • Străduiți-vă pentru excelență în tot ce facem: la nivel local, regional și internațional
  • Lucrați în parteneriat cu întreprinderile, cu comunitatea și cu alți educatori

Locații

  • Larnaca

    12 – 14 University Avenue Pyla, Larnaka, Cyprus, 7080, Larnaca

Întrebări