Keystone logo
University of Central Arkansas

University of Central Arkansas

University of Central Arkansas

Introducere

În Colegiul de Arte, Umanistice și Științe Sociale, consolidăm acest lucru subliniind un curriculum divers și global și activități de învățare din lumea reală, cum ar fi: expoziții de artă, experiențe de studiu în străinătate, spectacole live, stagii, proiecte de cercetare de licență, ateliere de scriere creativă , festivaluri de film, cursuri de învățare prin servicii și multe altele.

Dacă studenții doresc să-și avanseze educația aici, oferim programe postuniversitare în scriere creativă, engleză, film, istorie, muzică și spaniolă. Facultatea noastră este pregătită și dispusă să vă ajute cu aceste decizii și să vă ofere informațiile necesare pentru a lua o decizie în cunoștință de cauză cu privire la cursul dvs. de studiu.

Colegiul de Arte, Științe Umaniste și Științe Sociale este dedicat învățării globale și experiențelor academice practice, de a face o diferență pozitivă în societate și de excelență în întreprinderea educațională. Alături de noi în urmărirea unei educații valoroase și diverse.

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Locații

  • Conway

    Donaghey Avenue,201, 72035, Conway

    Întrebări