Keystone logo
© Eva Dang
University of Cambridge Sidney Sussex College

University of Cambridge Sidney Sussex College

University of Cambridge Sidney Sussex College

Introducere

Fondată de Sf. Valentin în 1596 de moștenirea Lady Frances Sidney, contesa de Sussex.

Colegiul Sidney Sussex este renumit în universități și în colegiile Cambridge pentru spiritul său comunitar cald, locația fantastică din centrul orașului și atmosfera nepretențioasă și prietenoasă.

Studenții noștri, bursierii și personalul nostru provin din toate mediile și din întreaga lume, atrași de reputația mondială a Universității din Cambridge și de angajamentul lui Sidney față de excelența în predare și cercetare.

Sidney Sussex împachetează tot ceea ce ați putea spera să găsiți într-un colegiu din Cambridge; o comunitate puternică, atmosferă prietenoasă, istorie bogată, grădini și clădiri frumoase și o locație fantastică în centrul orașului. Majoritatea cazărilor noastre sunt situate convenabil în incinta Colegiului sau foarte aproape.

Sidney se află chiar în inima orașului Cambridge. Studenții noștri se scufundă instantaneu în atmosfera studențească plină de viață a orașului.

În ciuda amplasării noastre în centrul orașului, în interiorul zidurilor colegiului, veți găsi un spațiu remarcabil de liniștit, unde puteți explora grădinile uimitoare ale lui Sidney, puteți merge la un studiu, puteți mânca în frumoasa sală de mese sau puteți petrece timpul cu prietenii.

Sidney este bine-cunoscut pentru comunitatea sa prietenoasă care lucrează împreună pentru a oferi o experiență fantastică de viață și învățare. Bucătarii noștri premiați organizează ateliere de fabricare a ciocolatei pentru studenții care caută o pauză de revizuire, bursierii noștri asigură o viață intelectuală fructuoasă prin seria de conferințe Sidney Greats, iar Uniunea Studenților noștri se străduiește să asigure elevilor să se simtă ca acasă.

Sidney are o bibliotecă și o suită de calculatoare bine aprovizionate, teren de squash, sală de gimnastică, un bar condus de studenți, mai multe săli de practică muzicală și acces la unele dintre cele mai bune facilități sportive în aer liber din Cambridge.

Descoperiți mai jos mai multe motive pentru care Sidney Sussex ar putea fi Cambridge College perfect pentru dvs.

Locații

  • Cambridge

    Sidney Sussex College Sidney St, Cambridge, CB2 3HU, Cambridge

    Programe

      Întrebări