Keystone logo
© BIMM University
University of Cambridge - Cambridge Institute for Sustainability Leadership

University of Cambridge - Cambridge Institute for Sustainability Leadership

University of Cambridge - Cambridge Institute for Sustainability Leadership

Introducere

De ce Cambridge?

Educația continuă este despre tine. Scopul nostru este să vă aducem minți și idei Cambridge, pentru a vă oferi experiențe de învățare care vă emoționează, vă inspiră și vă motivează.

Puteți veni pentru o zi sau o vară și puteți afla mai multe despre un subiect care vă interesează sau vă puteți înscrie într-un program part-time care vă va provoca să vă împingeți limitele în zone noi.

Tutorii noștri sunt experți în domeniile lor, care înțeleg nevoile cursanților adulți și ai celor cu timp parțial. Sunt pricepuți să aducă învățarea la viață și vă veți afla învățând, crescând și obținând mai mult decât vă așteptați.

Așteptăm cu nerăbdare să vă urăm bun venit pentru a continua educatia cu una dintre cele mai mari universități din lume.

Young people in conversation
Alexis Brown / unsplash

Dezvoltare profesională

Consolidă-ți abilitățile profesionale și perspectivele de carieră cu un curs de dezvoltare profesională condus de experți din industrie.

Alegeți dintr-o gamă largă de domenii, inclusiv coaching, dezvoltare internațională, leadership, drept, medicină și psihologie.

Cursurile noastre au fost dezvoltate cu îndrumare și expertiză de la organisme și organizații profesionale și cu contribuții de la departamentele și universitățile din Cambridge University.

Îmbogățirea personală

Educația continuă la Cambridge oferă o gamă vibrantă și diversă de subiecte și cursuri pentru îmbogățirea personală, precum și dezvoltare profesională.

Oferim cursuri scurte fără credit, programe rezidențiale și de vară și programe part-time, cu premii, de la certificate de licență până la master-uri part-time.

Cursurile se desfășoară pe tot parcursul anului. Mulți sunt învățați în campusul nostru principal, Madingley Hall; deși oferim și câteva cursuri în centrul Cambridge și online. Abordarea noastră flexibilă a învățării face ca Universitatea din Cambridge să fie accesibilă tuturor.

Locații

  • Madingley

    Institute of Continuing Education Madingley Hall, CB23 8AQ, Madingley

    Întrebări