Keystone logo
University Of California Merced

University Of California Merced

University Of California Merced

Introducere

University Of California Merced ( UC MERCED ) este cel mai nou campus din Universitatea din California și prima universitate americană de cercetare din secolul XXI.

University Of California Merced se străduiește în permanență pentru excelență în îndeplinirea misiunii universitare de predare, cercetare și serviciu public, beneficiind societății prin descoperirea și transmiterea de noi cunoștințe și funcționarea ca un depozit activ de cunoștințe organizate. Ca un principiu cheie în îndeplinirea acestei misiuni, University Of California Merced promovează și celebrează diversitatea tuturor membrilor comunității.

O universitate de cercetare este o comunitate legată de învățare, descoperire și implicare. Fiind prima universitate americană de cercetare centrată pe studenți, construită în secolul 21, University Of California Merced are programe puternice de absolvire și cercetare cu programe de licență de înaltă calitate. Noile cunoștințe depind din ce în ce mai mult de legăturile dintre discipline, lucrând împreună la întrebări care transcend disciplinele tradiționale. Instituția încurajează și încurajează cercetarea și descoperirea interdisciplinară.

Practica interdisciplinară în cercetare hrănește învățarea universitară, construind o bază în conectarea modurilor în care disciplinele academice înțeleg și se confruntă cu problemele societății. University Of California Merced studenții experimentează educația în interiorul și în afara sălii de clasă, aplicând ceea ce învață prin cercetare universitară, învățare prin servicii și dezvoltare de leadership.

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Locații

  • Merced

    Lake Road,5200, 95343, Merced

    Întrebări