Keystone logo
University of California Davis (UC Davis) College of Engineering

University of California Davis (UC Davis) College of Engineering

University of California Davis (UC Davis) College of Engineering

Introducere

De la înființarea sa în 1962, Colegiul de Inginerie UC Davis a absolvit peste 29.000 de studenți în inginerie și informatică care studiază în discipline variind de la biotehnologie până la explorarea spațiului.

De-a lungul istoriei sale, Colegiul de Inginerie UC Davis a făcut o diferență pozitivă în lume prin inginerie responsabilă din punct de vedere social. Astăzi, suntem mândri să pregătim peste 4.600 de studenți și aproape 1.200 de studenți pentru a deveni următoarea generație de lideri și antreprenori ingineri.

Prin conectarea oamenilor și a tehnologiei, rezolvăm cele mai presante probleme din lume

și să creeze următoarea generație de lideri și antreprenori ingineri. Facultatea, studenții, personalul și partenerii noștri colaborează pentru a proiecta o zi de mâine mai bună și pentru a face o diferență pozitivă în lume. Este în tot ceea ce facem.

Ingineria unei lumi mai bune necesită soluții de un alt calibru, care necesită inovație în toate disciplinele, utilizând o abordare centrată pe design. De la energie, climă și transport la biomedicină, tehnologie agricolă și explorarea spațiului, ne străduim să aducem la îndemână o lume durabilă, mai sănătoasă și mai rezistentă.

Locații

  • Davis

    Bioletti Way,2063, 95616, Davis

    Întrebări