Keystone logo
University of Bradford

University of Bradford

University of Bradford

Introducere

Făcând cunoștințele să funcționeze

La University of Bradford , veți beneficia de - și veți face parte din - predare și cercetare care valorifică tehnologia pentru binele societății.

Veți învăța de la experți academici și din industrie care modelează viitorul sectoarelor lor în facilități de talie mondială. Am investit milioane de lire sterline în medii de învățare de înaltă tehnologie, precum studioul nostru de captare a mișcării și noile facilități ale Școlii de Management.

În timpul petrecut cu noi, puteți deveni cea mai bună versiune a dvs. Universitatea este un loc în care vă puteți extinde mintea și vă puteți face prieteni pe tot parcursul vieții; unde poți crește, învăța, experimenta. Unde poți aparține și unde te sprijinim la fiecare pas.

Cursuri

Oferim peste 100 de programe universitare și peste 200 de cursuri postuniversitare predate, de cercetare și CPD. Acestea sunt livrate în toate cele patru facultăți:

 • Științele vieții
 • Studii de sănătate
 • Management, drept și științe sociale
 • Inginerie și informatică

Multe dintre cursurile noastre sunt concepute cu contribuția experților din industrie și a partenerilor, iar mai multe au acreditare sau aprobare a organismelor profesionale, statutare sau de reglementare, ceea ce înseamnă că veți dezvolta abilități care sunt foarte apreciate de angajatori.

129527_engineering-student.jpg

Veți învăța de la experți academici și din industrie care modelează viitorul sectoarelor lor. Veți studia în facilități de talie mondială - am investit milioane de lire sterline în medii de învățare de înaltă tehnologie, precum studioul nostru de captare a mișcării și Digital Health Enterprise Zone.

Campusul nostru

Veți găsi tot ce aveți nevoie în City Campus, indiferent dacă studiați, vă relaxați sau socializați. Are genul de atmosferă comunitară pe care nu o vei găsi nicăieri altundeva. Este un loc prietenos, primitor, unde se întâmplă lucruri grozave.

City Campus este un centru al activității studenților. Acasă se află Student Central - baza pentru University of Bradford Uniunea Studenților și biblioteca de 24 de ore. Sala de gimnastică Unique oferă facilități sportive recent îmbunătățite, iar satul nostru de cazare pentru studenți The Green este situat chiar în inima campusului.

Neobișnuit pentru un campus din centrul orașului, avem, de asemenea, o mulțime de spațiu verde. Nu vă veți lupta să găsiți undeva liniștit în aer liber pentru a studia, relaxa sau face sport în lunile mai calde.

129528_university-of-bradford-campus-external.jpg

Universitatea anului pentru incluziune socială

University of Bradford este una dintre cele mai diverse universități din Marea Britanie. The Good Good University Guide 2020 ne-a numit Universitatea Anului pentru Incluziune Socială „ca recunoaștere a dedicării noastre pentru succesul oamenilor, indiferent de originea, identitatea, credințele și provocările lor.

129529_bradford-university-of-the-year-for-social-inclusion-2020.jpg

Vedem indivizii și potențialul lor, muncim din greu pentru a elimina barierele din calea succesului lor și ne asigurăm că elevii noștri înțeleg că sunt capabili să meargă mai departe și să facă schimbări pozitive pentru tot viitorul nostru prin experiențele și educația lor.

Cercetare

University of Bradford are peste 50 de ani de experiență în cercetare și este clasat în primii 50 din Marea Britanie (REF 2014) pentru calitatea cercetării. Trei sferturi din cercetările noastre sunt clasificate fie ca lider mondial, fie ca excelent la nivel internațional.

Oferim diverse oportunități de cercetare postuniversitară în cadrul celor patru facultăți.

Caracteristici Campus

Veți găsi tot ce aveți nevoie în City Campus, fie că studiați, vă relaxați sau socializați. Are genul de atmosferă comunitară pe care nu o vei găsi în altă parte. Este un loc prietenos, primitor, unde se întâmplă lucruri grozave.

City Campus este un centru al activității studenților. Acesta găzduiește Student Central – baza pentru Uniunea Studenților University of Bradford și biblioteca deschisă 24 de ore pe zi. Sala de sport Unique oferă facilități sportive recent modernizate, iar satul nostru de cazare pentru studenți The Green este situat chiar în inima campusului.

Neobișnuit pentru un campus din centrul orașului, avem și o mulțime de spațiu verde. Nu te vei chinui să găsești un loc liniștit în aer liber, unde să studiezi, să te relaxezi sau să faci sport în lunile mai calde.

  Clasamente

  Universitatea Anului pentru Incluziune Socială

  University of Bradford este una dintre cele mai diverse universități din Marea Britanie. The Times Good University Guide 2020 ne-a numit Universitatea Anului pentru Incluziune Socială” ca recunoaștere a dăruirii noastre pentru succesul oamenilor, indiferent de mediul lor, identitate, convingeri și provocări.

  Locații

  Locații
  • Bradford

   Richmond Rd, BD7 1DP, Bradford

   • facebook
   • twitter
   • linkedin
   • youtube
   • instagram

  Întrebări