Keystone logo
University of Bolton, Academic Centre – Ras Al Khaimah

University of Bolton, Academic Centre – Ras Al Khaimah

University of Bolton, Academic Centre – Ras Al Khaimah

Introducere

University of Bolton, Academic Centre – Ras Al Khaimah fost înființată pentru prima dată în 2008 și este autorizată de Guvernul Ras Al Khaimah. Oferim programe de licență și postuniversitare în mai multe discipline.

Centrul Academic este specializat în domenii precum; Contabilitate, inginerie civilă, inginerie mecanică, inginerie electrică și electronică, managementul afacerilor, drept, psihologie și informatică. Studenții din diferite medii și niveluri academice se pot alătura Centrului Academic al Universității din Bolton ca mijloc de a-și obține diplomele de licență și postuniversitare. Centrul Academic este situat într-o unitate special construită, care este doar o parte a angajamentului nostru de a oferi cea mai bună experiență posibilă studenților. Toate programele academice sunt găzduite împreună în acest campus alături de programele de bază, pe care le oferim ca o cale de intrare aprobată în Programele Universității din Bolton.

University of Bolton, Academic Centre – Ras Al Khaimah este prima instituție care a căutat și a asigurat o licență de operare de la RAK EZ, care are un regim de licență nou stabilit, care include un proces cuprinzător de asigurare a calității pe care toate instituțiile academice din Emirat trebuie să-l lucreze acum. a se conforma. WINC, cu mândrie, a fost prima instituție care a primit această licență.

Centrul Academic funcționează dintr-o instalație de 42.000 de metri pătrați care găzduiește săli de clasă, săli de curs, spațiu pentru birouri, o bibliotecă și laboratoare de inginerie și de calcul. În plus, studenții noștri au acces la o varietate de facilități curriculare și extracurriculare din campus prin intermediul consiliului studenților de mult stabilit și activ. De asemenea, sunt disponibile reședințe studențești care oferă cazare și servicii de calitate la un preț rezonabil, chiar la fața locului.

Western International College (WINC) operează sub licența comercială a Western International Corporation, care este noul furnizor de infrastructură academică al Universității din Bolton și al francizei sale Academic Center din Ras Al Khaimah. Western International College, Western International Corporation și Universitatea din Bolton și Centrul Academic – Ras Al Khaimah fac toate parte din aceeași instituție de învățământ operațională în Ras Al Khaimah din 2008.

128487_people-coffee-notes-tea.jpg

Universitatea din Bolton, Centrul Academic- Ras Al Khaimah oferă următoarele programe:

Programe de licență

 • BEng (Hons) în inginerie mecanică
 • BEng (Hons) în inginerie civilă
 • BEng (Hons) cu nivel avansat în inginerie electrică și electronică
 • BSc (Hons) în Business Management
 • BA (Hons) în contabilitate
 • BSC (Hons) în informatică
 • BA (Hons) în drept
 • BSc (Hons) în psihologie

Programe postuniversitare

 • Master of Business Administration (Executiv – pentru candidații cu o diplomă de licență acreditată și 3+ ani de experiență de lucru la nivel de supraveghere)
 • Top MBA (pentru candidații care au o calificare post-universitară, dar nu și un MBA)
 • MSc în tehnologia informației
 • Master în Managementul Proiectelor în Construcții

De ce Universitatea din Bolton, Centrul Academic RAK?

Taxă de școlarizare accesibilă

Centrul Academic al Universității din Bolton oferă programe la taxe de școlarizare subvenționate, care reprezintă jumătate din taxa de școlarizare din campusul principal din Regatul Unit, pentru a oferi studenților locali și internaționali șansa de a obține cea mai bună valoare educație britanică din Emiratele Arabe Unite.

Diploma britanică autentică și acreditată

Centrul Academic al Universității din Bolton din RAK oferă diplome britanice acreditate de la Universitatea din Bolton, Marea Britanie. Acestea sunt aceleași grade oferite studenților care studiază în campusul principal din Marea Britanie, cu foaia matricolă care menționează locul de studiu ca RAK.

Facilități de campus

Facilitatea de 42.000 mp adăpostește săli de clasă, săli de cursuri, spații de birouri, bibliotecă și laboratoare de inginerie și calcul. În plus, studenții au acces și la o sală de gimnastică și un centru de fitness construit special cu echipament aerobic și de antrenament pentru greutate, iar facilitățile de sport în aer liber includ terenuri de baschet, peluze de tenis, teren de fotbal și terenuri de volei. De asemenea, sunt disponibile reședințele de studenți care oferă cazare de calitate și servicii separate pentru fete și băieți cu securitate 24 de ore din 7 în campus.

Opțiuni de transfer în campusul britanic / călătorii de studiu

Toți studenții care studiază la Centrul Academic al Universității au posibilitatea de a se transfera în campusul principal din Marea Britanie. Studenții pot vizita, de asemenea, campusul părinților într-un tur de studiu care se întâmplă regulat.

Cazare pentru studenți

Există o pensiune separată de ultimă generație pentru fete și băieți, cu securitate 24/7 în campus.

Burse de merit academice

Centrul Academic Universitar oferă burse de merit academic în valoare de 1 milion AED anual. Aceste burse sunt acordate în funcție de performanța academică a studentului în țara respectivă și la Centrul Universitar din RAK.

Oportunități de stagiu și plasament

Centrul universitar a fost asociat cu peste 200 de companii din Emiratele Arabe Unite. Studenții sunt încurajați să urmeze stagii în timpul semestrelor de vară și există ajutor disponibil cu ușurință pentru asigurarea plasamentelor finale.

Prelucrare Visa

Toți studenții care studiază la Centrul Academic Universitar sunt sponsorizați de Universitate, iar procesarea vizelor este foarte fiabilă, cu timpi de răspuns rapid.

Peste 90% dintre studenții noștri își găsesc un loc de muncă remunerat în trei luni de la absolvire, iar campusul este bine deservit cu legături extinse pe care le menține cu peste 200 de companii care oferă stagii și oportunități de plasare studenților noștri.

Locații

 • Ras Al-Khaimah

  Al Hudaiba – Burairat P.O.Box: 16038, , Ras Al-Khaimah

Întrebări