Keystone logo
University of Birmingham - College of Life and Environmental Sciences Masterat în Managementul sănătății, securității și mediului
University of Birmingham - College of Life and Environmental Sciences

Masterat în Managementul sănătății, securității și mediului

Birmingham, Regatul Unit

1 Years

Engleză

La zi, Part time

07 May 2024

Sep 2024

GBP 10.530 *

În campus

* pentru studenții britanici cu normă întreagă | pentru studenții internaționali cu normă întreagă: 29.340 £ | pentru studenții britanici PGDip: 7.020 £ FT | pentru studenții internaționali PGDip: 19.560 £ FT

Introducere

Sănătatea noastră, Securitate, și Managementul Mediului MSc este acreditat de către Instituția de Securitate și Sănătate Ocupațională și studenți (IOSH) și studenții vor fi eligibili pentru a aplica pentru calitatea de membru la nivel de absolvent la finalizarea programului.

MSc-ul nostru în domeniul managementului sănătății, securității și mediului este acreditat de către Instituția de Securitate și Sănătate în Muncă (IOSH), iar la finalizarea cu succes, absolvenții vor îndeplini cerințele academice pentru statutul de membru certificat. În plus față de cerințele academice, absolvenții vor avea nevoie, de asemenea, de 2 ani de experiență profesională relevantă pentru a progresa către statutul de membru certificat.

De ce să studiezi acest curs?

Acest curs își propune să predea știința și practica sănătății ocupaționale, a siguranței și a controlului mediului în contextul unei abordări în echipă. La finalizarea cu succes a programului, studenții ar trebui să fie în măsură să identifice, să evalueze și să ofere soluții la o gamă largă de probleme de sănătate, siguranță și/sau mediu și să funcționeze bine într-o echipă multidisciplinară. Programul de studiu cuprinzător recunoaște importanța competențelor tehnice și practice, precum și necesitatea unor bune competențe de management și a gândirii critice.

Acreditare

Instituția de Securitate și Sănătate în Muncă (IOSH) este organismul profesional care acreditează programele. Universitatea urmează programa-cadru stabilită de IOSH și există un contact regulat între universitate și IOSH.

Admitere

Burse și finanțare

Curriculum

Taxa de școlarizare a programului

Oportunități de carieră

Mărturii studențești

Despre Școală

Întrebări