Keystone logo
University of Birmingham - College of Life and Environmental Sciences Master în hidrogeologie
University of Birmingham - College of Life and Environmental Sciences

Master în hidrogeologie

Birmingham, Regatul Unit

1 Years

Engleză

La zi, Part time

31 Aug 2024

Sep 2024

GBP 10.530 *

În campus

* taxe cu normă întreagă pentru studenții din Marea Britanie I pentru studenții internaționali 25.740 GBP

Introducere

Birmingham Hydrogeology MSc este cel mai lung curs de MSc în ape subterane din Marea Britanie. Absolvenții noștri cuprind o mare parte din profesioniștii în apele subterane din Marea Britanie și mulți alții din alte 50 de țări, toți contribuind în mod semnificativ atât la bunăstarea umană, cât și la bunăstarea mediului.

Cursul nostru oferă studenților o educație cuprinzătoare în elementele fundamentale ale științei și ingineriei apelor subterane, împreună cu o implicare considerabilă a industriei, echipând astfel absolvenții cu abilitățile de a aborda orice problemă a apelor subterane cu care s-ar putea confrunta, oriunde în lume.

De ce este importantă hidrogeologia?

Hidrogeologia este studiul apelor subterane. Apa subterană reprezintă de departe cel mai mare volum de apă dulce de pe Pământ la un moment dat. Joacă un rol vital în mediul înconjurător, oferă o resursă de apă majoră – adesea singura – pentru o proporție semnificativă a populației lumii și este adesea factorul dominant în determinarea rezistenței roci și a solului. Prin urmare, apele subterane sunt o componentă esențială pentru infrastructura națională la nivel global. Toate proiectele majore de inginerie civilă și de mediu necesită contribuția hidrogeologilor. De asemenea, devine din ce în ce mai important în contextul geoenergiei. Această resursă vitală necesită management și protecție, nu în ultimul rând împotriva supraabstracției, contaminării și problemelor emergente, inclusiv schimbările climatice. Angajarea este disponibilă în Marea Britanie și în străinătate, adesea cu consultanți, guverne și autorități de reglementare și organizații de cercetare. Locuri de muncă sunt variate și provocatoare.

De ce să vă înscrieți la cursul nostru?

Cursul a fost înființat la începutul anilor 1970 de profesorul John Lloyd. După ce funcționează acum de aproximativ 50 de ani, este cel mai lung curs de masterat în ape subterane din Marea Britanie și, posibil, la nivel internațional.

Drept urmare, absolvenții săi cuprind o mare parte din profesioniștii în apele subterane din Marea Britanie, iar cursul a furnizat profesioniști în peste 50 de țări. Are, așadar, o relație foarte strânsă și reciproc avantajoasă cu industria, cu peste 40 de organizații externe (consultanțe, autorități de reglementare, institute de cercetare, universități și companii de apă) fiind implicate în fiecare an prin proiecte, prelegeri invitate, seminarii, mini-cursuri, munca de teren, premii și burse, furnizare de software și educație în carieră.

De-a lungul a 50 de ani de istorie, Cursul s-a schimbat considerabil, ținând pasul cu cele mai recente cercetări și progrese tehnologice în materie. Programa cursului este revizuită periodic de un grup de experți din industrie pentru a se asigura că oferă seturile de competențe cerute de industrie și mediul academic.

Dosarul de angajare pentru curs este excelent. Cererea de hidrogeologi este substanțială, iar studenții de la Curs sunt foarte apreciați de angajatori. De asemenea, oferă o bază excelentă pentru cercetare, iar o proporție semnificativă de absolvenți continuă să urmeze studii de doctorat.

De ce să studiezi acest curs?

Obiectivele cursului nostru de master în hidrogeologie sunt de a oferi studenților

  • o educație cuprinzătoare în fundamentele științei și ingineriei apelor subterane
  • experiență practică considerabilă

astfel încât, la absolvire, ei sunt capabili să abordeze orice problemă a apelor subterane cu care s-ar putea confrunta, indiferent de context - resurse de apă, mediu ecologic, contaminare, inginerie, eliminarea deșeurilor sau geoenergie - sau locația geografică.

Studenți ideali

Admitere

Burse și finanțare

Curriculum

Taxa de școlarizare a programului

Oportunități de carieră

Mărturii studențești

Despre Școală

Întrebări