Keystone logo
University of Bialystok

University of Bialystok

University of Bialystok

Introducere

128670_student-3500990_1920.jpg

University of Bialystok fost înființat în 1997 de la Sucursala Universității din Varșovia, după 29 de ani de existență.

Astăzi UwB este unul dintre cele mai mari și mai puternice centre academice din nord-estul Poloniei datorită standardelor și potențialului său științific. Universitatea este formată din nouă facultăți, inclusiv una situată în străinătate în Vilnius. Cursurile și prelegerile sunt susținute de aproximativ 900 de profesori universitari.

În prezent, Universitatea educă aproximativ 17.000 de studenți în aproape 30 de domenii de studiu. Oferă aproximativ 100 de cursuri postuniversitare diferite. Mișcarea studențească este înfloritoare: există aproximativ 70 de cluburi de cercetare studențești la Universitate.

Doctorat studiile de licență se desfășoară în cadrul a cinci unități universitare: Facultatea de Drept, Facultatea de Economie și Management, Facultatea de Filologie, Facultatea de Biologie și Chimie și Facultatea de Istorie și Sociologie.

UwB are dreptul de a conferi 10 diplome universitare de doctor și 4 diplome postdoctorale. Natura unică a regiunii și diversitatea culturală, care atrage studii științifice, sunt aplicate cercetărilor științifice efectuate la Universitate.

Universitatea cooperează cu instituții de învățământ superior din străinătate în cadrul a aproape 50 de acorduri de cooperare științifică în programul Erasmus LLP, programul Leonardo da Vinci și programele-cadru. Datorită cooperării interuniversitare și internaționale, studenții UwB participă la formare profesională în străinătate.

Locații

  • Bialystok

    ul. Świerkowa,20B, 15-328, Bialystok

Întrebări