Master în calitatea și siguranța alimentelor
University of Bayreuth
Informatie cheie
Locația campusului
Bayreuth, Germania
Limbi Străine
Engleză
Formatul de studiu
În campus
Durata
4 semesters
Ritm
La zi
Taxe de școlarizare
Contactează şcoala
Termen limită de aplicare
15 Jun 2023
Cea mai devreme dată de începere
Oct 2023
Introducere
⚡️ Actualizare Coronavirus (COVID-19)
Am modificat temporar programe în sălile de învățare virtuale, astfel încât toate predările programate să poată avea loc online. Programele vor începe în noiembrie 2020 și, dacă este necesar, vor preda online și apoi vor trece la învățarea în campus.
Mâncarea este fundamental diferită de alte bunuri: constă din (părți ale) organismelor care erau vii sau încă sunt. Pe lângă complexitatea mai mare a compoziției sale și variația materialelor sale de pornire, acest lucru are ca rezultat un risc mai mare de variabilitate în timpul producției, transportului și depozitării. Cum furnizăm cât mai mulți oameni posibil în cele mai durabile moduri, cu alimente sănătoase de înaltă calitate? Vei aborda această întrebare și întrebări similare în programul de masterat „Calitatea și siguranța alimentelor”.
Zona de cercetare a calității și siguranței alimentelor se schimbă rapid. Populația lumii crește și globalizarea schimbă stilul de viață și dietele. Inovațiile în analiza biochimică, tehnologia modernă a senzorilor, prelucrarea inteligentă a datelor și metodele de reproducere deschid în prezent noi oportunități interesante. În același timp, cererea de durabilitate în producția și distribuția alimentelor este în creștere, iar problemele din lanțurile complexe de producție și aprovizionare, care rezultă, de exemplu, în „scandaluri alimentare”, dezvăluie niveluri ridicate de sensibilitate și incertitudine în rândul consumatorilor.
Admitere
Curriculum
Competențele de bază predate în program vor permite studenților noștri absolvenți de master să înțeleagă și să rezolve probleme din domeniul calității și siguranței alimentelor dintr-o perspectivă integrativă, interdisciplinară. În acest scop, cursul este interdisciplinar în design, combinând un accent pe știința vieții (de ex biologia culturilor și a animalelor de fermă, microbiologia alimentară, nutriția umană, metode analitice și biochimia alimentelor) cu o cotă aproximativ egală de studii juridice și economice. Modulele programului de master cuprind biologia și biochimia alimentelor, biologia umană, chimia alimentelor, știința datelor/bioinformatica/statistica, legea alimentară, legea comerțului alimentar, legea siguranței și managementul riscului, managementul calității, managementul lanțului de aprovizionare cu alimente și comunicarea științifică. .
Galerie
Oportunități de carieră
Problemele legate de calitatea și siguranța alimentelor reprezintă un domeniu de cercetare care se dezvoltă într-un ritm rapid și, prin urmare, va cere un grad ridicat de flexibilitate și adaptabilitate din partea viitorilor experți. În calitate de absolvent al programului de master „Calitate și siguranță alimentară”, ești calificat pentru o carieră în cercetare, precum și pentru poziții de conducere în industria alimentară, la autorități, în mass-media și în alte domenii ale politicii, administrației și afacerilor. .
Facand un doctorat la University of Bayreuth
Școala absolventă University of Bayreuth supraveghează doctoranzi de la toate disciplinele care urmează un doctorat într-un program structurat sau la una dintre cele șapte facultăți ale universității. Facilităm schimburile științifice deja în faza incipientă a cercetării independente și completăm educația interdisciplinară a doctoranzilor cu oportunități suplimentare de predare și formare. Scopul nostru este să le creăm condițiile perfecte de cercetare și învățare.