Keystone logo
University of Bayreuth

University of Bayreuth

University of Bayreuth

Introducere

University of Bayreuth

University of Bayreuth este o universitate de campus dinamică, orientată spre cercetare. Înființată în 1975 ca una dintre primele universități din Germania cu o misiune de fondare interdisciplinară, acum este considerată un pionier în cercetarea și predarea inovatoare. Cu puterea domeniilor sale de bază și a domeniilor de concentrare alese în mod strategic, Universitatea oferă celor aproximativ 13 500 de studenți din Germania și din străinătate un mediu de învățare ideal, o supraveghere atentă și programe atractive, orientate la nivel internațional, de studii, care se desfășoară în întregime în engleză.

University of Bayreuth este considerată a fi printre cele mai bune tinere universități din lume, așa cum se poate observa prin poziția sa în clasamentul mondial Times Under Education (THE) în universitățile „sub 50 de ani”. University of Bayreuth are o rețea internațională impresionantă și răspunde la schimbările și procesele sociale cu inovații care continuă să stabilească noi standarde. Din acest motiv, gândirea interdisciplinară nu se limitează la activitatea de colaborare desfășurată în campusul nostru verde unic. Este, de asemenea, un element cheie în numeroasele noastre programe de studiu interdisciplinare. În prezent, în jur de 13 500 de studenți s-au înscris în aproximativ 150 de programe de studiu diferite oferite de cele șapte facultăți ale Universității.

University of Bayreuth se concentrează pe cercetarea interdisciplinară și oferă oportunități excelente datorită organismelor sale moderne de cercetare și infrastructurii de cercetare de primă clasă. University of Bayreuth este din fericire una dintre cele mai populare universități germane în rândul cercetătorilor străini și este inclusă în mod regulat printre liderii clasamentului Humboldt.

Este lider internațional în studii africane de mulți ani; Bayreuth International Graduate School of African Studies (BIGSAS) face parte din clusterul nostru de excelență „Africa Multiple”, finanțat de guvernele federale și de stat germane. Cercetările de înaltă presiune și temperatură înaltă efectuate la Institutul bavarez de cercetare în geochimie experimentală și geofizică și-au stabilit o reputație puternică în întreaga lume. Cercetarea polimerilor la Universitate este un lider în clasamentul de finanțare publicat de Fundația Germană pentru Cercetare (DFG). University of Bayreuth are o rețea internațională strânsă de parteneriate universitare selectate strategic.

Universitatea le oferă studenților și cercetătorilor un mediu de predare și cercetare cu mult spațiu pentru creativitate, poziționându-se astfel în zona tensiunii dintre libertatea academică, progresul științific, orientarea spre practică și responsabilitatea socială și culturală.

Descoperă noua ta casă departe de casă. Deveniți o parte a comunității Bayreuth. Ne vedem în campus sau online!

Locații

  • Bayreuth

    University of Bayreuth 95440 Bayreuth Germany, , Bayreuth

Întrebări