Keystone logo
University Of Alaska Fairbanks

University Of Alaska Fairbanks

University Of Alaska Fairbanks

Introducere

Universitatea din Alaska inspiră învățarea și avansează și diseminează cunoștințele prin predare, cercetare și servicii publice, punând accentul pe Nord și pe diversele sale popoare. Universitatea din Alaska este un sistem de învățământ superior de acordare terestru, maritim și spațial înființat în 1917.

Cele trei universități ale sistemului UA (UAA, UAF și UAS) sunt instituții acreditate separat cu 13 campusuri comunitare și centre de învățare extinse în statul Alaska. Toate cele trei universități oferă instrucțiuni ample de e-Learning oriunde se află studenții.

La nivel de sistem, sunt înscriși peste 26.600 de studenți cu normă întreagă și parțială, care studiază printre 500 de diplome unice, certificate sau programe de aprobare. Domeniile de studiu includ pregătirea forței de muncă de scurtă durată, diplome asociate, diplome de licență și masterat, precum și doctorate.

Explorează numeroasele programe și diplome pe care le oferim în campusurile noastre sau prin e-Learning.

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Locații

  • Fairbanks

    South Chandalar Drive,505, 99775, Fairbanks

    Întrebări