Keystone logo
University of Alaska Anchorage College of Engineering

University of Alaska Anchorage College of Engineering

University of Alaska Anchorage College of Engineering

Introducere

La Universitatea din Alaska Anchorage, vă puteți urmări visul de a deveni inginer sau informatician în timp ce locuiți în Anchorage - centrul de afaceri, industrial, cultural și recreativ din Alaska. Situat în apropierea tuturor angajatorilor majori din Alaska de talente inginerești, 74% dintre studenții noștri în căutarea unui loc de muncă au locuri de muncă înainte de a absolvi!

În calitate de student, puteți urmări diplome de licență în inginerie civilă, mecanică, electrică, sisteme informatice, informatică sau geomatică (topografie și cartografiere) și diplome postuniversitare în management de proiect, mecanică sau inginerie civilă. De asemenea, oferim diplome colaborative în inginerie chimică (cu WSU), inginerie minieră și geologică și un doctorat. în inginerie cu Universitatea din Alaska Fairbanks.

Departamentul Muncii din Alaska a proiectat că statul va avea nevoie anual de 300 de noi profesioniști în domeniul computerelor și inginerilor până în 2022 - 96 de noi poziții și 204 pentru a înlocui pensionarii. Colegiul de Inginerie al UAA se angajează să producă absolvenți de ultimă generație gata să energizeze comunitatea de ingineri în creștere a statului.

Cerințe de admitere la program

Demonstrați-vă angajamentul și disponibilitatea de a reuși în școala de afaceri susținând examenul GMAT - cel mai utilizat examen pentru admitere care vă măsoară gândirea critică și abilitățile de raționament.

Descărcați mini-chestionarul GMAT pentru a obține o aromă a întrebărilor pe care le veți găsi la examen.

Locații

  • Anchorage

    Providence Drive,3211, 99508, Anchorage

    Întrebări