Keystone logo
University of Alaska Anchorage College of Arts and Sciences

University of Alaska Anchorage College of Arts and Sciences

University of Alaska Anchorage College of Arts and Sciences

Introducere

Colegiul de Arte și Științe al Universității din Alaska Anchorage este cea mai mare unitate academică din cadrul Universității din Alaska, găzduind peste 4.000 de studenți și 208 de profesori proeminenți cu normă întreagă, care lucrează în avangarda domeniilor lor. Situat în Anchorage uluitoare, Alaska, suntem un colegiu de prim rang în cadrul sistemului Universității din Alaska.

Studenții care intră la Colegiul de Arte și Științe au posibilitatea de a experimenta amploarea și profunzimea vieții intelectuale la UAA. Colegiul de Arte și Științe oferă 23 de domenii majore de studiu și mai mult de 20 de concentrații minore - de la chimie la comunicații, de la teatru și dans până la studii despre nativii din Alaska.

Sălile de clasă, departamentele și laboratoarele Colegiului de Arte și Științe s-au răspândit de la un capăt la altul al campusului UAA. Multe dintre laboratoarele de cercetare au oportunități pentru studenți să câștige experiență practică cu profesioniști de renume.

Cerințe de admitere la program

Demonstrați-vă angajamentul și disponibilitatea de a reuși în școala de afaceri susținând examenul GMAT - cel mai utilizat examen pentru admitere care vă măsoară gândirea critică și abilitățile de raționament.

Descărcați mini-chestionarul GMAT pentru a obține o aromă a întrebărilor pe care le veți găsi la examen.

Locații

  • Anchorage

    Providence Drive,3211, 99508, Anchorage

    Întrebări