Keystone logo
University of Agder Master în Ecologie Coastă
University of Agder

Master în Ecologie Coastă

Kristiansand, Norvegia

2 Years

Engleză

La zi

Aug 2024

În campus

* nu există taxe de școlarizare pentru studenții UE/SEE. Studenții din afara UE/SEE trebuie să plătească taxe de școlarizare

Introducere

Dacă doriți să aflați mai multe despre amprenta umană pe ecosistemele de coastă, acesta este programul de master pentru dvs. De asemenea, este perfect pentru cei care doresc să afle mai multe despre știința conservării, serviciile ecosistemice și potențialul de producție durabilă de alimente în zonele de coastă. Programul oferă posibilitatea de a lucra cu proiecte pe teren sau experimentale care vă vor oferi o introducere bună în cercetarea științifică.

Prin Centrul său de Cercetare Coastă, University of Agder cooperează cu medii de vârf la nivel mondial, unde GRID-Arendal, Institutul Norvegian de Cercetări Marine (IMR), Institutul Norvegian pentru Cercetarea Apei (NIVA), Universitatea din Oslo, precum și în calitate de parteneri de afaceri din sudul Norvegiei, toți contribuie cu educație și îndrumare în acest program de master. Prin aceste parteneriate, University of Agder poate oferi teme de cercetare stimulatoare și proiecte studențești. Între timp, veți avea șansa de a construi o rețea printre specialiști bine stabiliți.

Admitere

Curriculum

Rezultatul programului

Taxa de școlarizare a programului

Oportunități de carieră

Despre Școală

Întrebări