Keystone logo
University College Dublin MSc Wildlife Conservation & Management
University College Dublin

MSc Wildlife Conservation & Management

Dublin, Irlanda

1 Years

Engleză

La zi

Request application deadline

Sep 2024

EUR 9.690 / per year *

În campus

* EU fee per year - € 9690; non-EU fee per year - € 27720

Introducere

Masteratul Conservarea și Managementul Faunei Sălbatice este potrivit pentru studenții care doresc să urmeze studii suplimentare în urmărirea unei cariere în științe agricole și de mediu, cu un accent deosebit pe gestionarea durabilă a resurselor faunei sălbatice în peisajele rurale. Acesta este un program unic care se ocupă de principiile managementului populației și ale bolilor zoonotice asociate cu viața sălbatică și soluționarea conflictelor.

Acest MSc permite studenților să-și concentreze în mod special studiile pe conservarea și gestionarea faunei sălbatice la nivel mondial. Pentru cei cu o minte interesată, este oferită o înțelegere mai profundă a principiilor științifice relevante pentru soluționarea preocupărilor legate de securitatea alimentară agro-mediu, care, în combinație cu înțelegerea procesului de elaborare a politicilor eficiente, duce la practici de management durabil.

MSc Conservarea și managementul faunei sălbatice integrează în mod unic principiile conservării faunei sălbatice și epidemiologiei zoonotice, pentru a sprijini gestionarea eficientă a populațiilor de animale sălbatice și sănătatea ecosistemului.

Programul își propune să faciliteze dezvoltarea studenților pentru a le permite să ofere soluții de științe naturale într-un context teoretic și social. Studenții absolvă cu o gamă largă de abilități și experiență care îi fac foarte apți de angajare, deoarece își dezvoltă capacitatea de a rezolva probleme în mai multe situații.

Studenții au ocazia să viziteze proiectele actuale de conservare și management din Irlanda, pentru a dobândi abilități aplicate de teren. Studenții primesc, de asemenea, contribuții de la experți naționali și internaționali în conservarea și managementul faunei sălbatice.

Acest MSc este stabilit în paradigma UCD One Health într-un context agricol, deoarece aproximativ 60% din utilizarea terenurilor în Irlanda și 50% din utilizarea terenurilor de pe glob este dedicată agriculturii. Viziunea UCD One Health este de a maximiza sănătatea și bunăstarea oamenilor, animalelor și a mediului prin excelență academică, cercetare în colaborare, educație și sensibilizare.

Declarație de viziune și valori

Masterul în Conservarea și Managementul Faunei Sălbatice este conceput pentru studenții postuniversitari care doresc să urmeze studii suplimentare în urmărirea unei cariere în științe agricole și de mediu, cu un accent deosebit pe gestionarea durabilă a resurselor faunei sălbatice în peisajele rurale. Alegerea programului le permite studenților să-și concentreze în mod special studiile pe conservarea și gestionarea faunei sălbatice la nivel mondial. Programul promovează la absolvenții săi calitățile de auto-motivare și gândire critică. Pentru cei cu o minte interesată, este oferită o înțelegere mai profundă a principiilor științifice relevante pentru soluționarea preocupărilor legate de securitatea alimentară agro-mediu, care, în combinație cu înțelegerea elaborării eficiente a politicilor, duce la practici de management durabil, inclusiv o apreciere a One Health. Conservarea și managementul faunei sălbatice integrează în mod unic principiile conservării faunei sălbatice și epidemiologiei zoonotice, pentru a sprijini gestionarea eficientă a populațiilor de animale sălbatice și sănătatea ecosistemului. Această structură integrată susține auto-învățarea ghidată și oferă oportunitatea de a dezvolta abilități cheie de management în științele agromediului. Elementele de bază ale programului general includ: revizuirea literaturii și asimilarea cunoștințelor; abilități de bază de laborator, teren și IT (inclusiv utilizarea GIS și a software-ului de teledetecție); design experimental/sondaj și analiza datelor cantitative; abilități de comunicare scrisă și verbală. Se folosesc sarcini individuale și de grup menite să dezvolte abilitățile individuale, de lucru în echipă și de conducere. Un proiect de studiu major realizat în trimestrul de vară permite studenților să pună în practică aceste abilități.

Admitere

Burse și finanțare

Taxa de școlarizare a programului

Mărturii studențești

Despre Școală

Întrebări