Keystone logo
University College Dublin MSc Biologie Plantelor și Biotehnologie
University College Dublin

MSc Biologie Plantelor și Biotehnologie

Dublin, Irlanda

1 Years

Engleză

La zi

Request application deadline

Sep 2024

Request tuition fees

În campus

* taxă non-UE cu normă întreagă pe an - 21520 EUR; Taxa UE pe an - 8610 EUR

Introducere

Dezvoltarea rapidă a înțelegerii plantelor și a semnificației lor pentru bunăstarea noastră a fost realizată prin progrese într-o serie de discipline, inclusiv genetică, genomică, biologie celulară, fiziologie, ecologie și studii privind schimbările climatice. Absolvenții acestui MSc de un an vor fi dotați cu cunoștințele și abilitățile în aceste progrese recente pentru a face față provocărilor viitoare din mediul academic, industrie și dezvoltarea politicilor. Inovația și antreprenoriatul pătrund în curs ca teme centrale și, în plus, este livrat un modul specific despre antreprenoriat în biologia plantelor. Acest MSc acoperă o mare diversitate de subiecte și abordări și este predat de un grup de cadre universitare de profil înalt orientat spre cercetare.

Cercetătorii de la Școala de Biologie și Științe ale Mediului UCD reprezintă cea mai mare grupare de oameni de știință a plantelor din Irlanda, cu interese de cercetare variind de la genetica și biologia moleculară a celulei până la fiziologia plantelor și ecologie.

  • Diversitate remarcabilă de subiecte și abordări în cercetarea în biologia plantelor, care acoperă evoluții în genetică, biologie celulară, biotehnologie și interacțiuni cu mediul plantelor.
  • Facultate și cursuri de profil înalt, orientate spre cercetare.

Viziune și declarație de valori

Acest program se adresează absolvenților care doresc să se doteze cu cunoștințele și abilitățile în domeniul biologiei și biotehnologiei plantelor avansate, inclusiv știința culturilor, genetică, genomică, biologie celulară, fiziologie, ecologie și studii privind schimbările climatice, pentru a urma carierele viitoare. în industriile bazate pe biologia plantelor și cercetarea doctorală. Ne propunem să oferim un mediu de învățare care să încurajeze studenții noștri să fie elevi activi, motivați și autonomi și să se angajeze în inovare și antreprenoriat. Prelegerile, tutorialele și discuțiile în grupuri mici sunt elemente cheie în proiectarea programului și sunt susținute de experți recunoscuți internațional în domeniu. Studenții noștri au, de asemenea, posibilitatea de a dezvolta un plan de afaceri ca parte a programului nostru de inovare și antreprenoriat și de a se angaja, de asemenea, într-un proiect de cercetare de 3 luni pentru a dobândi abilități experimentale avansate.

Studenți ideali

Admitere

Burse și finanțare

Curriculum

Rezultatul programului

Taxa de școlarizare a programului

Oportunități de carieră

Facilităţi

Mărturii studențești

Despre Școală

Întrebări