Keystone logo
University College Dublin MSc (Agr) Agricultura durabilă și dezvoltare rurală
University College Dublin

MSc (Agr) Agricultura durabilă și dezvoltare rurală

Dublin, Irlanda

1 Years

Engleză

La zi

Request application deadline

Sep 2024

EUR 9.690 / per year *

În campus

* Taxa UE pe an - 9690 €; taxă non-UE pe an - 27720 EUR

Introducere

Masterul în agricultură durabilă și dezvoltare rurală răspunde la noua agendă pentru agricultură și dezvoltarea zonei rurale. Reprezintă o revenire la valorile de bază în dezvoltarea zonelor rurale, care sunt înrădăcinate în schimbările agricole, precum și răspunsul la noile cerințe ale societății, cum ar fi alimente sigure și produse în mod etic, un mediu mai sănătos și energie durabilă și accesibilă. Aceste probleme sunt relevante atât în Irlanda, în țările industrializate, cât și în lumea în curs de dezvoltare.

Acest program, care este oferit atât cu normă întreagă, cât și cu normă parțială, pregătește absolvenții pentru roluri de conducere, advocacy și influență în mediile de dezvoltare locale, naționale și internaționale. Acest lucru se realizează prin consolidarea capacităților în abilitățile relevante analitice, de comunicare și antreprenoriat, susținute de furnizarea unei înțelegeri îmbunătățite a teoriei, politicii și practicii dezvoltării rurale.

Mediul de învățare încurajează activități individuale și de grup, care dezvoltă abilitățile elevilor de investigare, gândire critică, învățare autodirijată și colaborativă. Sunt utilizate o varietate de abordări de predare și învățare, inclusiv lucru pe proiecte de grup, prezentări ale studenților, sarcini individuale, excursii pe teren și studii de caz.

Sunt disponibile opțiuni de diplomă de absolvire și certificat de absolvire.

Viziune și declarație de valori

Masterul în agricultură durabilă și dezvoltare rurală este oferit atât cu normă întreagă, cât și cu fracțiune de normă, oferind o abordare flexibilă prin care studenții se pot echipa cu abilitățile și baza de cunoștințe necesare pentru a dezvolta cariere în arena largă a agriculturii durabile și dezvoltare Rurală. Scopul programului nostru este de a pregăti absolvenții pentru roluri de conducere, advocacy și influență în mediile de dezvoltare locale, naționale și internaționale. Acest lucru se realizează prin consolidarea capacităților lor în abilitățile relevante analitice, de comunicare și antreprenoriat, susținute de furnizarea unei înțelegeri îmbunătățite a teoriei, politicii și practicii dezvoltării rurale. Mediul de învățare încurajează activități individuale și de grup, care dezvoltă abilitățile elevilor de investigare, gândire critică, învățare autodirijată și colaborativă. Sunt utilizate o varietate de abordări de predare și învățare, inclusiv lucru pe proiecte de grup, prezentări ale studenților, sarcini individuale, excursii pe teren și studii de caz.

Studenți ideali

Admitere

Burse și finanțare

Curriculum

Rezultatul programului

Taxa de școlarizare a programului

Oportunități de carieră

Mărturii studențești

Despre Școală

Întrebări