Keystone logo
University College Dublin

University College Dublin

University College Dublin

Introducere

Există atât de multe motive pentru care un student internațional de masterat ar dori să studieze în Irlanda și la University College Dublin (UCD).

Irlanda este o destinație ideală pentru un student internațional care dorește o educație de talie mondială într-o țară progresivă, inovatoare, cu opțiuni de carieră promițătoare. De asemenea, este perfect pentru studenții interesați de peisaje uimitoare, plimbări frumoase de coastă și munte, cultura și arhitectura antică.

Absolvenții care doresc să rămână mult timp după ce își finalizează studiile și urmează o carieră vor fi fericiți să știe că pot beneficia de o viză de ședere de doi ani.

Studiază în străinătate în Irlanda

Irlanda este o țară foarte sigură, prietenoasă și primitoare. În Global Peace Index, Irlanda se află pe locul 3 în lume și pe locul 13 în World Happiness Index. Tinerii irlandezi au al patrulea cel mai înalt standard de educație din lume, conform raportului OCDE 2019 Educație.

Bloomberg Innovation Index 2021 a clasat Irlanda drept a 17-a cea mai inovatoare țară din lume. Irlanda găzduiește, de asemenea, cinci dintre Top 10 companii din Forbes; Apple, Google, Alphabet, Amazon și Samsung.

De ce ar trebui să studieze un masterat internațional la UCD?

Înființată în 1854, există acum 38.000 de studenți care studiază la UCD. Aproximativ 12.000 sunt studenți la masterat.

Prin șase colegii, UCD oferă cea mai diversă gamă de oportunități de absolvire din Irlanda. Programele de master sunt conduse de experți academici și oferă studenților internaționali absolvenți o alegere de neegalat la toate nivelurile. Programele postuniversitare UCD sunt recunoscute și apreciate de instituțiile academice și de angajatorii din întreaga lume. UCD oferă programe de doctorat, masterat predat și de cercetare, diplome de absolvent, programe de certificat și diplome superioare. Programele predate sunt modularizate pentru a facilita accesul, dezvoltarea profesională continuă și învățarea pe tot parcursul vieții.

Rețeaua de absolvenți a UCD este influentă, de succes, activă și cu adevărat internațională. Mulți dintre cei 300.000 de rețele globale de absolvenți UCD, care trăiesc în 184 de țări, dețin poziții în organizații de top din întreaga lume. De îndată ce un student se înscrie la UCD, ei au acces instantaneu la platforma digitală a UCD Alumni Network unde se pot conecta cu absolvenți internaționali din întreaga lume și pot beneficia de sfaturile și cunoștințele lor.

Rețeaua de cariere UCD oferă servicii de carieră de clasă mondială studenților noștri de masterat. Prin programul Jumpstart, studenții internaționali își încep pregătirile înainte de a ajunge în campus. Aceștia au acces la pregătirea interviurilor, la oportunități de stagiu și la conexiunile absolvenților.

Statistică

University College Dublin este cea mai bună universitate pentru studenții internaționali din Irlanda, cu peste 9.500 de studenți din peste 152 de țări care studiază la UCD.

Există multe oportunități de carieră deschise pentru tine atunci când absolviți UCD. Suntem pe locul 1 în Irlanda pentru capacitatea de angajare a absolvenților de către QS World Rankings. UCD a fost numărul 1 timp de cinci ani consecutiv.

  Caracteristici Campus

  UCD este situat pe 133 de hectare de parc frumos și verde - unul dintre cele mai mari campusuri urbane din Europa. Studenții locuiesc și învață în clădiri moderne, de clasă mondială, înconjurate de parcuri frumoase și verzi, faună sălbatică și facilități fabuloase. Faceți turul nostru 3D al campusului pentru a experimenta singur!

  Unele dintre facilitățile de vârf din lume de care beneficiază studenții noștri includ UCD O'Brien Center for Science, UCD Sutherland School of Law și UCD Lochlan Quinn School of Business.

  Viața studențească internațională la UCD

  La UCD studenții noștri beneficiază de o experiență unică și de clasă mondială, prin implicarea în cluburi, societăți și sporturi, oportunități de voluntariat și expunere la strategii de învățare active și independente.

  Studenții UCD sunt cei mai implicați în Irlanda, cu peste 100 de cluburi și societăți în care pot explora noi interese și prietenii. Aceste experiențe și mediul campusului nostru înseamnă că UCD oferă experiențe de neegalat studenților care doresc să studieze în străinătate. Studenții noștri se bucură de plimbări prin pădure, zone de biodiversitate, pajiști de flori sălbatice, precum și facilități sportive remarcabile, centru de sănătate și fitness și Centrul Studențesc UCD.

   Admitere

   Aplicarea la UCD se face întotdeauna online - puteți aplica ușor și rapid pe site-ul nostru la www.ucd.ie/global/apply

   A avea o intrebare? De ce nu verificați pagina noastră de Întrebări frecvente privind aplicațiile făcând clic pe butonul Cum se aplică de mai jos?

   Cerinte pentru viza

   Unii studenți, dar nu toți, vor avea nevoie de o viză de intrare în Irlanda. Toți studenții din afara UE/SEE trebuie să respecte cerințele de imigrare irlandeză, care pot fi diferite pentru fiecare țară.

   Verificați Serviciul Irlandez de Imigrare site-ul web pentru a vedea dacă aveți nevoie de viză.

   Burse și finanțare

   Burse pentru studenții internaționali de masterat

   Există o mare varietate de burse și premii pentru studenții internaționali de la UCD. Aceste premii sunt foarte apreciate de angajatori și industrie și celebrează talentele diverse ale studenților noștri. Există, de asemenea, o serie de burse de excelență globală disponibile studenților internaționali. Ele sunt acordate în mod competitiv pe baza meritului academic și sunt oferite pe țară și/sau pe disciplină. Studenții trebuie să dețină o ofertă înainte de a putea aplica pentru o bursă. Se aplică termenii și condițiile complete.

   Clasamente

   UCD este clasat în top 1% dintre instituțiile de învățământ superior din întreaga lume. În 2023 QS World University Rankings, UCD a fost plasat pe locul 181 în lume.

   În 2023 QS World Subject Rankings, UCD a fost desemnat printre cele mai bune universități la nivel global, cu 42 de materii clasate la nivel mondial și 4 top-50. Cea mai bună performanță a universității a fost în managementul bibliotecilor și informațiilor, care s-a clasat pe locul 23. Managementul bibliotecilor și informațiilor a fost, de asemenea, programul cel mai înalt clasat al Irlandei în listele din acest an. De asemenea, în top 50 au fost incluse alte trei discipline la UCD, și anume Limba și literatura engleză și Științe veterinare, ambele clasate pe locul 39. Petroleum Engineering a fost pe locul 40.

   Acreditări

   Acreditat EFMD EquisAcreditat AMBAAcreditat AACSB

   Locații

   • Dublin

    University College Dublin, Belfield, , Dublin

    Întrebări