Keystone logo
© Universiti Tun Abdul Razak (UNIRAZAK)
Universiti Putra Malaysia

Universiti Putra Malaysia

Universiti Putra Malaysia

Introducere

UPM

UPM, O universitate de cercetare de top din Malaezia este situat în Serdang, lângă capitala administrativă Malaezia; Putrajaya. Ca o lume de renume centru de învățare și de cercetare, UPM a atras studenți și personal din întreaga lume, ceea ce face o entitate bine respectat la nivel mondial.

De ce să alegeți UPM?

Amplasarea UPM la jumătatea distanței dintre Aeroportul Kuala Lumpur International (KLIA) la sud și capitala federală Malaezia Kuala Lumpur la nord, este ideal pentru o instituție de învățare și de cercetare. Acest lucru permite intimitatea și care să conducă liniștit pentru preocupări intelectuale în timp ce în aceleași locuri de data aceasta la distanță mică de conducere de atracții urbane, cum ar fi cumpărături, divertisment și mese.

Când vii la Malaezia în căutarea de cunoștințe, sau de a căuta o experiență culturală unică, și selectați Universiti Putra Malaezia (UPM), știi că ai făcut alegerea potrivită, pentru mai multe motive bune.

UPM este una dintre universitățile premier în Malaezia și, de asemenea, una dintre cele cinci universitati de cercetare de conducere din țară. Este o instituție stabilită de învățământ superior, înzestrat cu o moștenire de cunoștințe care merge înapoi mai mult de trei sferturi de secol, până în 1931, când a început ca o școală modestă a agriculturii.

Astăzi, UPM este una dintre cele mai mari universități publice Malaezia cu o populație totală de aproximativ 30.000 de student. Este, de asemenea, un mini-comunitate a națiunilor, cu mai mult de 3.000 de studenți internaționali din peste 60 de țări diferite. Adaugă la această diversitate culturală unică a studenților din Malaezia și UPM nu este altceva decât un creuzet remarcabil de culturi.

La UPM, după cum veți găsi în toate părțile din Malaezia, am învățat să accepte diferențele și a găsit unitate, armonie și pace în diversitate.

Viziunea noastra, Misiune si obiective

Ca instituție premier de învățare, recunoscut pe scară largă pentru lider în cercetare și inovare, UPM continuă să depună eforturi pentru excelență. Pentru motivarea întregii comunități universitare spre atingerea excelentei, se asigură că toți membrii, atât studenți și membri ai personalului, împart responsabilitatea strict aderă la cerințele viziunii Universității, misiunea și obiectivele.

VISION

Pentru a deveni o universitate de reputație internațională.

MISIUNE

Pentru a face contribuții semnificative spre crearea de bogăție, construirea națiunii și avansarea umane universale prin explorarea și diseminarea cunoștințelor.

OBIECTIVE

 • gol 1
  Îmbunătățirea calității și competitivității absolvenților
 • gol 2
  Crearea de valoare printr-o RDCE puternică și durabilă
 • gol 3
  Stimularea industrie și servicii de rețele comunitare
 • gol 4
  Consolidarea UPM ca un Centru de Excelență în Agricultură
 • gol 5
  Sporirea calității guvernării

Locații

 • Shah Alam

  Jalan Upm 43400 Serdang, , Shah Alam

Întrebări