Keystone logo
Universitat Politècnica de València (UPV) Máster Universitario en Arquitectura Avanzada, Paisaje, Urbanismo y Diseño
Universitat Politècnica de València (UPV)

Máster Universitario en Arquitectura Avanzada, Paisaje, Urbanismo y Diseño

Valencia, Spania

1 Years

Spaniolă

La zi

Request application deadline

Sep 2024

EUR 35 / per credit

În campus

Introducere

Obiectivul principal al Máster Universitario en Arquitectura Avanzada, Paisaje, Urbanismo y Diseño este de a oferi actualilor arhitecți, viitorilor absolvenți de arhitectură și altor tehnicieni care doresc să facă acest lucru, un complement de pregătire de specialitate care să le permită să practice profesional pe baza a două principii de bază. .

  • Sustenabilitatea este inerentă oricărei propuneri avansate care poate fi propusă astăzi în domeniul arhitecturii, urbanismului, teritoriului, peisajului și designului, precum și în toate acele tehnologii care le permit să se concretizeze.
  • Gestionarea eficientă a acestor propuneri în toate fazele lor, cu o orientare cuprinzătoare bazată pe conceptul de management de proiect, care acoperă totul de la conceperea ideii până la materializarea ei finală.

De asemenea, având în vedere natura multidisciplinară a arhitecturii și urbanismului și având în vedere gama largă de intervenții pe care le acoperă, acest Master planifică să acopere patru linii sau domenii de specializare:

  • Urbanism, Teritoriu și Peisaj
  • Arhitectură și habitat durabil
  • Arhitectură de interior și design de microarhitectură
  • Tehnologie avansată în arhitectură și urbanism

Despre Școală

Întrebări