Keystone logo
Universitat de Girona

Universitat de Girona

Universitat de Girona

Introducere

Universitatea din Girona este o instituție publică integrată în sistemul universitar public catalan, excelează în predare și cercetare și participă la progresul și dezvoltarea societății prin crearea, transmiterea, diseminarea și critica științei , tehnică, științe umaniste, științe sociale și sănătate și arte. Este un motor economic și cultural al împrejurimilor sale și exprimă vocația universalității și deschiderii către toate tradițiile, progresele și culturile lumii.

183918_photo-1571260899304-425eee4c7efc.jpg
javier trueba / unsplash

25 motive pentru a studia la UdG

UdG predă calitate, recunoaștere internațională, stagii în companii și posibilitatea studierii chiar în centrul unui oraș activ, de cultură, de măsuri umane.

 1. Predare și cercetare. În cei 25 de ani de existență, Universitatea din Girona a excelat în predarea și cercetarea în domeniile artelor și umanității, științe, științe ale sănătății, științe sociale și juridice și inginerie și arhitectură. Este cea de-a douăsprezecea universitate de stat dintre 66, conform clasificării CyD
 2. Pregătire multidisciplinară și transversală. Vă oferim o pregătire multidisciplinară și transversală: 48 de grade și unsprezece grade duble în toate domeniile cunoașterii vă pregătesc pentru viitorul profesional, ca cetățean critic cu lumea din jurul vostru, reflectantă și atentă.
 3. Trei campusuri urbane. Campusurile UdG sunt urbane, durabile, accesibile și au beneficii globale. Chiar în mijlocul Barri Vell, în centrul orașului și în Montilivi, în spații integrate într-un mediu verde.
 4. Un oraș universitar Vei trăi și studia într-un oraș universitar. Girona este cultură și progres, este activ și dinamic; și este unul dintre cele zece cele mai bune orașe din Europa pentru o escapadă (conform The Guardian, 2016).
 5. Aproape de tine Vei primi atenție personalizată, cu grupuri mici, îndrumare și un centru de informații și sfaturi special conceput pentru tine.
 6. Instruire în limbi și stagii în străinătate. Vă ajutăm să mergeți mai departe: veți găsi pregătire în limbi străine, stagii în străinătate, cursuri de limba engleză și un program de mobilitate internațională cu peste 400 de universități de destinație pentru a alege. Serviciul de Limbi, cu cursurile sale, vă va ajuta să atingeți nivelul cerut de diplomă.
 7. Implicarea cu teritoriul. UdG este prezent în demarcația din Girona cu centre de cercetare, institute și catedre. Și are centre atașate demarcării din Barcelona.
 8. Suntem internaționali Stabilim acorduri de colaborare cu universități străine pentru a face șederi de predare și cercetare, din America de Sud până la cerul mediteranean, spațiul transfrontalier și China.
 9. Suntem de sprijin. Ne implicăm în lume: peste 1.000 de studenți ai UdG participă activ la acțiuni de solidaritate cu țările în curs de dezvoltare și în situații de criză umanitară.
 10. Motor economic și social. Stabilim alianțe cu entități publice (municipalități, consilii, consilii județene ...) și entități private pentru promovarea cunoștințelor.
 11. Inovare și cercetare aplicată. Odată cu programul de campus sectorial, UdG devine capul de lance al inovației și cercetării aplicate: acest lucru facilitează relația dintre companii și instituții din diferite sectoare socioeconomice.
 12. Pionier în proiecte de cercetare. UdG este un pionier în obținerea de proiecte de cercetare, ca cercetare publicată și în cantitate de publicații științifice.
 13. Recunoașterea internațională a cercetării. Cele peste o sută de grupuri de cercetare, 24 de departamente, 12 institute de cercetare și 31 de catedre generează cercetare de calitate recunoscută la nivel internațional.
 14. Sediul institutelor de cercetare al Generalitatului. Patru institute de cercetare ale Generalitat își au sediul în UdG.
 15. Salutăm talentul. Marii gânditori, creatori, cercetători și oameni de știință contemporani fac șederi la UdG.
 16. Transferăm tehnologia în societate. În UdG există patru grupuri TECNIO, agenți experți în transfer și cu capacitatea de a furniza servicii de inovare tehnologică companiilor din Catalonia.
 17. Companii inovatoare și grupuri de cercetare. Parcul științific și tehnologic are peste o sută de companii și grupuri de cercetare inovatoare care conduc cercetări tehnologice.
 18. Excelență în turism și Erasmus. Avem unul dintre cele mai bune studiouri de turism din Spania și gestionăm un Erasmus Mundus de renume internațional.
 19. Ne-am angajat să învățăm inovarea. Implementarea învățării bazate pe probleme este unul dintre cele mai revoluționare proiecte ale educației actuale și se desfășoară la UdG.
 20. O calificare bună la testele MIR. Predarea de calitate dă rezultate concrete: nota de 86% dintre primii medici ai UdG în MIR depășește media de stat.
 21. Stagii în companii. Te pregătim pentru viitorul tău profesional cu peste 1.500 de acorduri de stagiu cu companii și instituții pentru a finaliza pregătirea academică și un program de stagiu extern pe termen lung pentru a promova angajabilitatea.
 22. Burse și subvenții. Vă oferim peste 7 milioane de euro în burse și granturi de studiu.
 23. Echipamente și servicii de calitate. În UdG ai tot ce ai nevoie: biblioteca, cu peste 10.000 de metri pătrați și deschisă 338 de zile pe an, săli de studiu, săli de calculatoare, o sală de vedere pentru simularea încercărilor ... Suntem primii Universitatea catalană în locuri de laborator pentru fiecare 100 de studenți.
 24. Masterate și grade internaționale. Vă puteți continua pregătirea cu o gamă largă de 44 de masteranți profesioniști și de cercetare și 8 grade duble internaționale.
 25. Sport, timp liber și cultură. Adăugați experienței de a fi universitate bucuria sportului, efortul de cooperare și solidaritate, bătăile inimii asociaționismului, emoția castelilor, Sala de teatru, Corul UdG și numeroase activități culturale: conferințe, concerte, expoziții, lecturi și primarul Fiesta al Universității din Girona.

183919_photo-1461280360983-bd93eaa5051b.jpg
Alexis Brown / unsplash

Locații

 • Girona

  Plaza de Sant Domènec, 3 Edificio Les Àligues 17004 Girona, , Girona

Întrebări