Keystone logo
Universitat de Barcelona Master în Jurnalism BCN NY
Universitat de Barcelona

Master în Jurnalism BCN NY

Barcelona, Spania

1 Years

Spaniolă

La zi

15 Sep 2024

30 Sep 2024

EUR 11.500

În campus

Introducere

Masterul în Jurnalism BCN NY de la Universitatea din Barcelona (Facultatea de Filologie și Comunicare) oferă o dimensiune jurnalistică globală, practică și profesională, garantată de o echipă de cadre didactice cu legături strânse cu cele mai importante mass-media și cu garanția Școlii de Jurnalism de la Universitatea Columbia din New York, lider în domeniul jurnalistic.

Școala de Jurnalism Columbia

De când a fost fondată de Joseph Pulitzer, la începutul secolului XX, universitatea a prosperat. în fruntea tehnologiilor informaționale, fără a-și pierde misiunea de păstrător al înaltelor valori ale jurnalismului independent, profesionist și de calitate.Journalism Columbia University, care în 2012 a împlinit 100 de ani, este primul centru de predare practică a jurnalismului care a fost creat în Spania. în Statele Unite, și rămâne cel mai prestigios din categoria sa.

În fiecare an, trei profesori de la diferite mijloace de informare în masă, trimiși de Școala de Jurnalism din Columbia, vin să țină ateliere intensive. Decanul sau prodecanul Școlii vizitează programul și predă un seminar, iar acesta respectă cu rigurozitate metodologia și standardele de lucru și de corectare ale Columbia. Aceasta este realizată de cel puțin trei profesori de masterat formați în sistemul Columbia din New York, inclusiv de directorul masteratului. În fiecare an, acordă cele mai râvnite premii de jurnalism cunoscute, Pulitzer, și multe altele, cum ar fi premiile Peabody Television Awards, National Magazine Awards și María Moors Awards. Cabot pentru jurnaliști și mass-media din America Latină.

După finalizarea cursului și aprobarea practicilor profesionale, studenții primesc, pe lângă diploma de master în jurnalism de la UB, și Certificatul de Studii Avansate în Jurnalism de la Journalism Columbia University.

Din 1998, BCN NY Master in Journalism este singurul program din afara SUA care are sigiliul de prestigiu, participarea profesorilor și un program aprobat academic de către Journalism Columbia University.

Curriculum

Despre Școală

Întrebări