Keystone logo
Universitas Gadjah Mada

Universitas Gadjah Mada

Universitas Gadjah Mada

Introducere

Considerată una dintre cele mai vechi universități din Indonezia, Universitas Gadjah Mada servește drept pilon al trezirii educaționale din Indonezia și se pretinde a fi un apărător și diseminator al Pancasila.

La Universitas Gadjah Mada , studenților li se oferă o gamă largă de oportunități de a dezvolta creativitatea și inovația în tărâmurile lor, prin sprijinul infrastructurii moderne și al tehnologiei informației. Fiind o universitate de cercetare de talie mondială, UGM a acordat o mare atenție activităților de cercetare, motivând membrii facultății, precum și studenții, să își desfășoare și să publice cercetările. Mai mult, acest efort este revigorat prin dezvoltarea a 25 de centre de studiu pe diverse domenii științifice. UGM este dotat cu resurse de 3.608 de membri ai facultății și 4.324 de angajați care sunt ferm dedicați să facă din UGM cea mai bună universitate și cea mai importantă referință educațională din Indonezia.

Vă prezentăm UGM

Universitas Gadjah Mada este o universitate de cercetare din liga publică de iederă din Indonezia situată în Yogyakarta, Indonezia, fondată pe 19 decembrie 1949. UGM este cea mai veche și cea mai mare instituție de învățământ superior din Indonezia. Situată în Yogyakarta, Indonezia, universitatea de 360 de acri cuprinde 18 facultăți, 68 programe de studii universitare, 23 programe de studii de diplomă, 104 programe de masterat și de specialitate și 43 programe de studii de doctorat.

În prezent are aproximativ 55.000 de studenți, 1.187 de studenți străini și 2.500 de membri ai facultății. Universitas Gadjah Mada a fost considerată una dintre cele mai prestigioase universități din Indonezia.

UGM implementează o zonă educopolis, un pas făcut de universități în crearea unui mediu propice pentru continuitatea procesului de învățare. Aceste eforturi sunt urmărite în contextul dezvoltării colaborărilor multidisciplinare și al răspunsului la problemele ecologice pentru a realiza viziunea universității. Unii dintre pași sunt reducerea poluării și a emisiilor de evacuare a vehiculelor, dezvoltarea pietonilor, restricționarea vehiculelor care intră în campus, construirea de noi cămine în campus, dezvoltarea buzunarelor de parcare, plantarea copacilor verzi și multe altele.

Regiunea specială din Yogyakarta, unde se află UGM, este una dintre cele mai mici provincii din Indonezia și a fost cunoscută pe scară largă ca centru al culturii javaneze, precum și ca centru de învățare. Are 3.400.000 de locuitori, dintre care 511.000 locuiesc în orașul Yogyakarta. Desemnarea sa ca centru de învățare este marcată de existența a 120 de instituții de învățământ terțiar de stat și private, cu o populație de studenți de peste 300.000.

Viziune

Să fii o universitate excelentă și inovatoare de talie mondială, impregnată cu valorile culturale ale națiunii bazate pe Pancasila ca ideologie de stat și dedicată interesului și umanității națiunii.

Misiune

Să efectueze educație, cercetare și servicii comunitare, precum și păstrarea și dezvoltarea cunoștințelor excelente și utile societății.

Locații

  • Yogyakarta

    Bulaksumur, 55281, Yogyakarta

Întrebări