Keystone logo
Ahmad Dahlan University

Ahmad Dahlan University

Ahmad Dahlan University

Introducere

UAD continuă să-și îmbunătățească diferitele servicii, astfel încât să devină un loc de învățare confortabil pentru studenți, diferite colaborări sunt continuu îmbunătățite, începând de la cooperarea cu colegii instituțiilor de învățământ, instituții de cercetare, guvern, organizații neguvernamentale și industrie, atât națională, cât și internațională.

Speranța este că, prin aceste diverse colaborări, studenții vor obține rezultate maxime ale învățării ca obiectiv al educației în Muhammadiyah, „Să formeze oameni musulmani care sunt credincioși, devotați, cu caracter nobil, capabili de încredere în sine, să avanseze și să dezvolte cunoștințe și abilități și faceți fapte bune spre realizarea unei societăți principale, corecte și comunitare. prosperă, binecuvântată de Allah SWT ". De aceea UAD are un motto „Integritate morală și intelectuală”.

Instituția noastră terțiară are, de asemenea, multe studii științifice în diferite facultăți și programe de studii existente, ca să nu mai vorbim de instituțiile și forumurile de discuții din ea, astfel încât oricine dorește să studieze la UAD are diverse opțiuni de studii științifice cu variații variate. Acest lucru oferă, de asemenea, o oportunitate pentru studenți de a-și îmbogăți cunoștințele și experiența cercetării la Ahmad Dahlan University .

Locații

  • Yogyakarta

    Jl. Kapas No.9, Semaki, Kec. Umbulharjo, Kota Yogyakarta, Daerah Istimewa Yogyakarta 55166, Indonesia, , Yogyakarta

    Întrebări