Keystone logo
© TESS
Université de Technologie Compiègne (UTC)

Université de Technologie Compiègne (UTC)

Université de Technologie Compiègne (UTC)

Introducere

Universitare de inginerie și de școală, UTC este construit pe o pedagogie a autonomiei și a tehnologiei interdisciplinare orientate spre cercetare inovare. UTC pregătește ingineri, de masterat și doctori capabili să înțeleagă interacțiunea dintre tehnologie cu oameni și societate, precum și de a lucra într-un mediu competitiv la nivel mondial, în interesul dezvoltării durabile. Facultate și UTC ingineri da sens de inovare, care să permită apariția unor noi domenii la acest concept și introducerea antreprenoriatului în centrul preocupărilor lor.

Valorile noastre

UTC prezintă un model de formare în cazul în care științele inginerești, științele umaniste și sociale, economie și politică sunt integrate armonios în serviciul educației la inginer, om de știință, manager de viitor, inovator , umanist, capabil să stăpânească provocările de complexitate într-o societate a informației și comunicării.

UTC este o instituție care produce semnificație pentru societatea noastră, în care dialogul poate diferite culturi și diferite moduri de înțelegere a lumii.

Este un loc în care inovația vine permanent.

creativitate

UTC a fost creat pentru ea

umanism

UTC plasează individul în centrul ecosistemului

interculturalismul

UTC-a creat Biotehnologie

cooperare

UTC nu lucrează niciodată singur, ea este în permanentă interacțiune cu studenții, întreprinderi și alte universități

îndrăzneală

UTC este dezvoltarea unei culturi a riscului

Misiunile noastre

Construirea viitorului

UTC și își propune să se poziționeze ca o tehnologie europeană majoră universitate de clasă mondială, cu o ancoră puternică pe creativitate și inovare.

Prin creativitate, pretindem că dorim să joace un rol major în lupta ideilor în secolul al XXI-lea. Dezvolte creativitatea studenților se bazează pe promovarea abordărilor transversale, interdisciplinare si interculturale, cu sprijinul puternic al cercetării. Este nevoie, de asemenea, o consolidare a bazei de artă, inovație unitate, și cultura, factorul de dezvoltare a cetățeniei și a creșterii.

Prin inovare, pretindem să-și asume pe deplin misiunea noastră triplă de producție de cunoștințe și de cunoștințe, transmiterea lor, dar, de asemenea, transformarea lor în inovații de tot felul, de om, servind omenirii și Compania.

O astfel de viziune, în concordanță cu valorile UTC, modern, în viziunea sa asupra rolului universității și original, în ambiția sa de creație, presupune sunt îndeplinite o serie de condiții:

o viziune condusă de către comunitatea UTCéenne puternică și mobilizat în sprijinul unui proiect înțeles și împărtășită de toți organizarea și eficientă guvernare, reactivă, mobilizatoare, care promovează eficiente entități și personale o dezvoltare construit cu și pentru studenții noștri capacitatea de a atrage talente, să mobilizeze, să dezvolte, să sprijine și să dezvolte resurse umane creșterea și diversificarea resurselor financiare o politică de alianțe strategice și a rețelelor, în special în contextul unei puternice rădăcini locale

angajamentele noastre

Să asigure cercetarea disciplinară și tematică de excelență, condus de un colectiv implicat în interdisciplinare și deschise cu privire la aspectele sale de mediu Producem cunoștințe și cunoștințe prin intermediul cercetării Transmit cunoștințe prin formare și de sprijin pentru studenți într-un spirit de inovație Să introducă cunoștințele și inovațiile într-un proces de transformare la apariția unor inventii

Locații

  • Compiègne

    Rue du docteur Schweitzer CS 60319, 60203 COMPIEGNE Cedex France , , Compiègne

Întrebări