Keystone logo
Universidade Santiago de Compostela Master în Universitate Erasmus Mundus în Lexicografie
Universidade Santiago de Compostela

Master în Universitate Erasmus Mundus în Lexicografie

Santiago de Compostela, Spania

2 Semesters

Spaniolă, Galician

La zi

Request application deadline

Oct 2024

EUR 4.500 / per semester *

În campus

* UE: 2.250 € | Non UE: 4.500 €

Introducere

Masterul internațional Erasmus Mundus în lexicografie, predat de un consorțiu de universități și coordonat de universitatea germană Friedrich-Alexander-Universität Erlagen-Nürnberg, are ca axă centrală studiul lexicografiei. Cu o abordare interdisciplinară, obiectivul său este pregătirea științifică și academică a studenților precum și facilitarea inserției lor viitoare în lumea muncii prin noi metode de formare, crearea de rețele de cunoștințe, mobilitate, predare în două limbi (engleză și germană). ) și efectuarea de stagii de practică în centre prestigioase.

Acest master își propune să ofere studenților o pregătire la cel mai înalt nivel care să le permită integrarea pe o piață globală a muncii, ceea ce are o relevanță deosebită întrucât nu există o cale specifică pentru formarea lexicografilor în diferitele țări care alcătuiesc consorțiul universităților. .care organizează masteratul.

De asemenea, prezintă câteva caracteristici de importanță deosebită:

  • Specificul conținuturilor într-o ramură specifică a Lingvisticii, care este abordată într-un mod interdisciplinar, intercultural, multilingv și interuniversitar.
  • Diversificarea ofertei, metodologiei și tipologiei modulelor și disciplinelor, care acordă o atenție deosebită e-learning-ului, predării virtuale prin videoconferințe, workshop-uri etc.
  • Mobilitatea studenților și profesorilor, promovând astfel contactul direct între aceștia, precum și crearea de sinergii și rețele de cunoștințe la nivel mondial.
  • Îndrumare individualizată și personalizată pentru studenți.
  • Organizarea de activități desfășurate în cadrul masterului la care pot participa studenții, începând astfel să-și construiască propriul curriculum.
  • Desfășurarea Practicum-ului într-un centru de prestigiu, favorizând astfel contactul direct între studenți și lumea muncii și oferind studenților o rețea de potențiale locuri de muncă.
  • Un corp didactic de specialiști de prestigiu recunoscut în domeniul Lexicografiei.
  • Cooperare între diferitele universități și instituții ale consorțiului, precum și cu companii din sector, ceea ce face posibilă abordarea problemelor comune limbilor cu orientări teoretico-practice diferite.

Curriculum

Studenți ideali

Oportunități de carieră

Despre Școală

Întrebări