Keystone logo
Universidade Santiago de Compostela Master în Tehnologii în Marketing și Comunicare Politică
Universidade Santiago de Compostela

Master în Tehnologii în Marketing și Comunicare Politică

Santiago de Compostela, Spania

1 Years

Spaniolă, Galician

La zi

Request application deadline

Oct 2024

EUR 854

În campus

Introducere

Masterul în Tehnologii de Marketing și Comunicare Politică răspunde cererii tot mai mari de profesioniști în marketing și comunicare în organizațiile cu accent strategic.

Masterul în Tehnologii de Marketing și Comunicare Politică răspunde cererii tot mai mari de profesioniști în marketing și comunicare în organizațiile cu accent strategic. Cu o puternică componentă tehnologică și o viziune modernă axată pe încorporarea noilor tehnologii în marketing și comunicare politică, oferă oricui dorește să se specializeze în acest domeniu instrumentele necesare, atât teoretice, cât și, mai ales, practice pentru proiectarea și implementarea. a unor strategii eficiente și eficiente de marketing și comunicare politică.

Masterul în Tehnologii în Marketing și Comunicare Politică se dorește a fi cel mai avansat răspuns la cerințele imediate atât în domeniul cercetării, cât și în profesionalizarea studenților noștri.

Pentru a răspunde acestor nevoi, Masterul în Tehnologii în Marketing și Comunicare Politică este structurat în patru module, dintre care două sunt obligatorii și două cu conținut opțional. Primele două se referă la baza instrumentală/metodologică necesară și la spațiile de referință ale Masterului, și anume, comunicare și marketing politic. Cele două opțiuni transmit orientarea strategică și tehnologică a masterului și referința sa inovatoare la aceste conținuturi de ultimă oră, precum Data Science, managementul rețelelor sociale, învățarea automată, neuroștiința sau managementul emoțional al politicii.

Rezultatul programului

Curriculum

Oportunități de carieră

Despre Școală

Întrebări