Keystone logo
Universidade Santiago de Compostela Master în psihologie
Universidade Santiago de Compostela

Master în psihologie

Santiago de Compostela, Spania

1 Years

Spaniolă, Galician

La zi

Request application deadline

Oct 2024

EUR 854

În campus

Introducere

Masterul în Psihologie include două specialități: Specialitatea în Psihologia Intervenției Sociale și Comunitare și Specialitatea în Psihologie Experimentală. Studenții trebuie, neapărat, să opteze pentru una dintre specialități, și vor vedea reflectată în titlu denumirea specialității studiate.

Masterul în psihologie (90 de credite) include două specialități:

  • Specialitate în psihologia intervenției sociale și comunitare
  • Specialitatea Psihologie Experimentala.

Studenții trebuie, neapărat, să opteze pentru una dintre specialități, iar denumirea specialității studiate va fi reflectată în titlu:

  • Master în psihologie: Specialitatea Psihologie socială și comunitară; fie
  • Master în Psihologie: Specialitatea în Psihologie Experimentală

Obiectivul diplomei este de a oferi o pregătire avansată în Psihologie care să permită dezvoltarea cercetării și a practicii profesionale specifice fiecărei specialități.

Specialitatea Psihologie de intervenție socială și comunitară are o natură fundamental aplicată, și are ca scop asigurarea pregătirii avansate necesare practicării profesionale a Psihologiei în programele de intervenție socială și comunitară atât în instituții publice, cât și private.

Obiectivul specialității în Psihologie Experimentală este atât de a pregăti pentru accesul ulterior la programele de doctorat, cât și de a oferi pregătire pentru cercetare și practica profesională a Psihologiei în contexte de laborator și în managementul proiectelor de cercetare.

Curriculum

Rezultatul programului

Studenți ideali

Oportunități de carieră

Despre Școală

Întrebări