Keystone logo
Universidade Santiago de Compostela Master în fizică
Universidade Santiago de Compostela

Master în fizică

Santiago de Compostela, Spania

1 Years

Spaniolă, Galician

La zi

Request application deadline

Oct 2024

EUR 1.089

În campus

Introducere

Acest master, în esență un cercetător, oferă pregătire actuală de ultimă oră în Fizică, care permite, de asemenea, absolvenților să intre în locuri de muncă în diferite sectoare productive, cum ar fi academice, industrie, tehnologie sau cercetare.

Masterul în fizică este în esență un cercetător, deși, în același timp, oferă o pregătire actuală de ultimă oră, care permite absolvenților să găsească locuri de muncă în diferite sectoare productive, care variază de la sectorul academic la cel industrial, inclusiv locuri de muncă cu un tehnologic și investigator. . Există trei doctorate cu o puternică ancorare în acest master, precum Fizica nucleară și a particulelor și Știința și Tehnologia Materialelor (ambele cu mențiune de excelență) și Laser, Fotonică și Viziune, articulate în jurul profesorilor implicați în acest master.

Din punct de vedere structural, trebuie remarcat faptul că acest master, unic în Stat, presupune continuarea studiilor Licenței în Fizică, unică în Sistemul Universitar din Galicia.

Curriculum

Rezultatul programului

Oportunități de carieră

Despre Școală

Întrebări