Keystone logo
Universidade Santiago de Compostela Master în economie
Universidade Santiago de Compostela

Master în economie

Santiago de Compostela, Spania

1 Years

Spaniolă, Galician

La zi

Request application deadline

Oct 2024

EUR 854

Amestecat

Introducere

Obiectivul său este, prin urmare, de a pregăti manageri cu un profil clar diferențiat de cel care ar putea fi obținut prin urmarea altor cursuri postuniversitare legate de companie, aducând studenții mai aproape de cadrul teoretic necesar pentru a înțelege realitatea contabilității afacerilor și a managementului financiar și promovarea dezvoltarea competențelor și abilităților de care managerii din domeniul contabilitate-financiar au nevoie pentru a-și desfășura activitatea într-un context globalizat și din ce în ce mai complex, atât prin munca la clasă, cât și prin stagii profesionale. Masterul va oferi, de asemenea, o bază solidă de cunoștințe pentru acei studenți interesați să lucreze ca analiști financiari sau în activitatea bancară de afaceri.

Masterul Interuniversitar în Economie face posibilă lărgirea pregătirii obținute în diplomele în Economie și Administrarea Afacerilor, dar permite și studenților de la grade în Matematică, Statistică sau Inginerie, care au un fundal cantitativ solid, să profite de aceste competențe pentru a acces Pregătire avansată în tehnici analitice aplicate în lumea economiei și a afacerilor. De altfel, deținerea unei diplome aparținând domeniilor de cunoștințe menționate mai sus este o condiție care acordă prioritate în procesul de admitere. Este o diplomă concepută pentru studenții care doresc să se angajeze într-o carieră profesională atât în lumea afacerilor, cât și în sectorul public. Dar se adresează și studenților care doresc să-și continue pregătirea academică cu studii doctorale. În acest scop, Masterul oferă pregătire avansată în modele, tehnici și metodologii utilizate în mod obișnuit în analiza economică, precum și instrumente analitice pentru a înțelege și analiza aspecte ale realității economice și financiare actuale.

Masterul Interuniversitar în Economie are legături capabile să genereze sinergii care îmbunătățesc posibilele oportunități profesionale ale studenților. În special:

  • Programul de doctorat interuniversitar în analiză economică și strategie de afaceri este, de asemenea, organizat în comun de universitățile din Vigo, A Coruña și Santiago de Compostela.
  • Rețeaua de cercetare din Galicia privind analiza economică și strategia de afaceri, formată din șapte grupuri de cercetare (4 de la Universitatea din Vigo, 2 de la Universitatea din Santiago de Compostela și 1 de la Universitatea din A Coruña), care este finanțată de Xunta de Galiția.
  • Grupul strategic ECOBAS (Economics and Business Administration for Society), care reunește peste 150 de cercetători din 12 grupuri de cercetare din domeniul economiei și afacerilor (11 de la Universitatea din Vigo și 1 de la Universitatea din A Coruña) . ECOBAS a fost recunoscut în 2015 ca Grup Strategic al Sistemului Universitar din Galicia (singurul grup strategic în domeniul juridic-social) de către Ministerul Culturii, Educației și Organizației Universitare.

Curriculum

Rezultatul programului

Studenți ideali

Oportunități de carieră

Despre Școală

Întrebări