Keystone logo
Universidade Santiago de Compostela Master în drept (Santiago)
Universidade Santiago de Compostela

Master în drept (Santiago)

Santiago de Compostela, Spania

18 Months

Spaniolă, Galician

La zi

Request application deadline

Oct 2024

EUR 854

În campus

Introducere

Masterul în Drept pregătește absolvenții de Drept pentru exercitarea profesiei de avocat, în conformitate cu prevederile Legii 34/2006.

Legea 34/2006, din 30 octombrie, privind accesul la profesiile de avocat și avocat judecătoresc, și Decretul regal 775/2011, din 3 iunie, care îl dezvoltă, reglementează condițiile de obținere a titlului de avocat și avocat profesionist; Totodată, acestea stabilesc, printre alte aspecte, cerințele de conținut pe care trebuie să le îndeplinească cursurile de pregătire și perioadele de stagiu pentru a obține pregătirea profesională necesară exercitării dreptului. Acest regulament îi obligă pe noii absolvenți interesați să practice dreptul să susțină un master universitar oficial în valoare de 90 ECTS și să promoveze probele de evaluare a aptitudinilor profesionale convocate în acest scop.

Reglementările la care se face referire evidențiază importanța pregătirii practice pe care viitorii avocați trebuie să o primească pentru buna lor practică profesională în activitatea de consiliere în materie de Drept și apărare juridică a cetățenilor atât în cadrul procedurilor judiciare, cât și în cele preventive și compoziționale, prin timp care arată insuficienţa obţinerii unei diplome universitare pentru pregătirea lor profesională.

În conformitate cu reglementările anterioare, experiența Școlii de practică juridică din Santiago, convenită între USC, ICA și ICP din Santiago, și avizată de mai mult de 30 de ani de activitate de formare inițială pentru viitorii profesioniști și formarea continuă a practicienilor. profesioniști (dintre care mulți dețin astăzi funcții administrative sau instituționale înalte sau sunt profesioniști renumiți), constituie o garanție suficientă pentru a alege să urmeze acest master agreat între USC și ICA din Santiago.

Titlul oficial de Master în Drept predat de către USC și Ilustrui Baroului din Santiago, cu colaborarea Școlii de Practică Avocată, are un mare interes academic, fiind o diplomă care în anii academici în care se predă. , oferă studenților o pregătire de specialitate și profesională de natură teoretico-practică pentru o performanță profesională inițială, acordând competențe profesionale și abordând toate conținuturile care fac obiectul probei de stat pentru evaluarea aptitudinii profesionale.

Prin urmare, are un profil dublu: este valabilă ca pregătire specifică care include „cursul de pregătire” și perioada de „practici externe” impuse de reglementările în vigoare pentru a accesa evaluările de aptitudini profesionale care permit obținerea titlului profesional de avocat./ la; și, în același timp, se configurează ca un master universitar oficial, integrându-se ca atare în spațiul european al învățământului universitar, motiv pentru care are o marcată orientare profesională și practică, favorizând proiectarea curriculară și angajabilitatea acestuia.

În consecință, conținutul și metodologia utilizată în furnizarea acestui master în profesie juridică din Santiago se dezvăluie a fi potrivite atât pentru a oferi pregătirea profesională necesară pentru a certifica că posedă cunoștințele, competențele, tehnicile și abilitățile necesare obținerii profesionale. titlul de avocat, atestat prin promovarea la probele de evaluare a aptitudinilor profesionale corespunzătoare; precum și să favorizeze angajarea absolvenților în sfera galiciană și spaniolă, în diferitele sale modalități: auto-angajare, angajare în colaborare, angajare pentru alții etc. În acest sens, mai mult de două treimi dintre studenții noștri intră pe piața muncii în anul după terminarea studiilor.

Curriculum

Rezultatul programului

Oportunități de carieră

Despre Școală

Întrebări