Keystone logo
Universidade Santiago de Compostela Master în dezvoltare economică și inovare
Universidade Santiago de Compostela

Master în dezvoltare economică și inovare

Santiago de Compostela, Spania

1 Years

Spaniolă, Galician

La zi

Request application deadline

Oct 2024

EUR 854 / per year

În campus

Introducere

Masterul DEIN-Circular oferă pregătire avansată, specializată și multidisciplinară în domeniul dezvoltării economice durabile și inovării, cu două profiluri alternative, unul orientat spre management și politici de cercetare și dezvoltare și inovare și celălalt către Economia Circulară și dezvoltarea durabilă.

În acest curs, conținuturile Masterului sunt reformulate, consolidând abordarea acestuia față de eco-inovare, sustenabilitate, tranziție ecologică și economia circulară. Combinând pregătirea teoretică critică, instrumentele de analiză și management în organizații și analiza și proiectarea politicilor publice, precum și stagii de practică în companii și instituții.

Masterul DEIN-Circular este orientat în special către absolvenții de Economie și Administrarea și Managementul Afacerilor și, de asemenea, absolvenții din alte științe sociale precum Politică, Sociologie, Geografie, Științe ale Informației, Drept și altele precum Inginerie Industrială și Agricolă, Științe Experimentale. . .

Masterul DEIN pregătește studenții pentru oportunități profesionale în domeniile:

  • Managementul cercetării și dezvoltării și inovării în companii și instituții publice, centre tehnologice, laboratoare de cercetare și dezvoltare etc.;
  • managementul planurilor și proiectelor de Economie Circulară și dezvoltare durabilă la nivel regional și local;
  • consultanță specializată în managementul inovației, politici de inovare, proiecte europene de cercetare-dezvoltare, inovare și economie circulară, strategii inovatoare, dezvoltare regională și locală, dezvoltare durabilă și economie circulară.
  • Cercetare științifică și academică (doctorat) în aceste domenii.

Curriculum

Rezultatul programului

Oportunități de carieră

Despre Școală

Întrebări