Keystone logo
Universidade São Francisco (USF)

Universidade São Francisco (USF)

Universidade São Francisco (USF)

Introducere

Prezentare

Universitatea San Francisco (USF), studentul are tradiția unei instituții solide în piața educațională. Ele sunt peste 39 de ani de experiență și 80.000 absolvenți. Prezent în orașele Bragança Paulista, Campinas (Unități Swift și Cambuí), itatiba și São Paulo, oferind mai mult de 30 de licență, 10 absolvent, inclusiv trei de masterat și programe de doctorat.

O universitate a cărei pilon principal completă formarea elevului. În acest sens, cadrele didactice lucrează cu dăruire pentru elevul sta în profesia lor ales. Afara sălii de clasă, evenimentele sunt oferite, cursuri, proiecte și programe de informare, precum și tot sprijinul necesar pentru student de a participa la schimburile și să se alăture pe piața muncii, printre alte oportunități.

Pentru toate acestea, USF este o universitate care, în plus față de transmitere a cunoștințelor, promovează dezvoltarea umană integrală, care participă la visul de a deveni student un profesionist competent și realizat.

Ființă comunitară

USF este parte din grupul select de instituții de învățământ superior comunitare (ICES) în Brazilia, care participă, de asemenea, Asociația brazilian a Universităților comunitare (ABRUC), care reunește 66 de instituții, prezentând concepte 3-5 pe Index General al Băncii de cursuri ( CIG), Ministerul Educației (MEC).

ICES sunt caracterizate prin excelență în activitățile sale și vocația de a contribui la societate. O altă diferență importantă este că 100% din fondurile strânse de către Comunitate sunt reinvestite în beneficii pentru studenți și comunitatea, pentru că transporta activități non-profit.

Inspirat de tema "Educație pentru pace" și sa mutat de patronul său, Sf. Francisc de Assisi, misiunea USF este producerea și difuzarea cunoștințelor, fraternitate și solidaritate. Astfel, zi de zi, conceptul de "Community College" se exercită prin proiecte sociale și acțiuni de sprijin comunitar, și activități care au ca piloni predare, cercetare și extensie.

Studentul absolvent de la USF au posibilitatea de a experimenta realitatea comunității, combinând teoria cu practica.

Misiune

Producă și să difuzeze cunoștințe, eliberând oamenii de dialog între știință și credință și promova fraternitate și solidaritate, prin practica de consolidare a păcii și în consecință bun.

Vedere

Pentru a fi recunoscute pentru excelență academică, dinamismul, inovația și angajamentul față de societate, dreptate, pace și ecologie.

Locații

  • São Paulo

    São Paulo, Brazilia

Întrebări