Keystone logo
Federal University of Espírito Santo

Federal University of Espírito Santo

Federal University of Espírito Santo

Introducere

Federal University of Espírito Santo (Ufes) este o instituție autonomă conectată la Ministerul Educației (MEC), cu autonomie curriculară, științifică, administrativă, financiară și de gestionare a activelor. Funcționează sub credința în indivizibilitatea programelor de predare, cercetare și informare, cu vocația de a lucra în toate domeniile cunoașterii.

Ufes a fost fondat pe 5 mai 1954. Acesta cuprinde patru campusuri universitare - Goiabeiras și Maruípe în capitala Vitória și în municipalitățile Alegre (sudul statului) și São Mateus (nordul statului) - cu o suprafață de 4,3 milioane de metri pătrați. Suprafața totală a campusurilor sale este de 292.000 de metri pătrați (suprafață construită).

Ufes oferă 103 specializări universitare, cu un total de 5.004 de locuri pe an. În domeniul absolvenților, are 62 de programe de masterat și 31 de doctorate. programe. Are 1.780 de profesori, 1.928 de personal administrativ, 20.467 de studenți și 4.000 de studenți. Sediul său administrativ este situat în Campus Goiabeiras, în Vitória.

În domeniul cercetării științifice și tehnologice, Ufes are în desfășurare aproximativ 5.581 de proiecte. În domeniul programelor de extindere, a dezvoltat 851 de proiecte și programe, în toate municipalitățile din statul Espírito Santo, deservind aproximativ 2 milioane de oameni.

Ufes oferă, de asemenea, facilități comunităților academice și mai largi, inclusiv teatrului său - cel mai mare și mai modern din statul nostru - cinematograf, galerii de artă, centru lingvistic, biblioteci, planetariu și observator astronomic, auditorium, centru sportiv și altele.

De asemenea, oferă servicii în domeniul sănătății, prin spitalul universitar Cassiano Antonio Moraes (HUCAM) - principalul centru de sănătate publică din statul Espírito Santo - oferind diverse specialități medicale, lucrând ca referință în îngrijirea medicală de complexitate medie și înaltă.

Locații

  • Goiabeiras

    Avenida Fernando Ferrari,514, 29075-910, Goiabeiras

    Întrebări