Keystone logo
Universidade Federal de Pernambuco

Universidade Federal de Pernambuco

Universidade Federal de Pernambuco

Introducere

Universidade Federal de Pernambuco (UFPE) este una dintre cele mai bune universități din țară, la predare (licență și absolvent) și cercetare științifică, fiind cea mai bună din nord-nord-est, conform evaluărilor Ministerelor Educației (MEC) și Științei și Tehnologie (MCT).

Ombudsmanul General al Universidade Federal de Pernambuco este un spațiu pentru primirea și ascultarea manifestărilor (sugestie, cerere, plângere, plângere, laudă) de către populație, garantând participarea socială ca exercițiu de cetățenie. În plus, este un sector important în calificarea serviciului public. Rapoartele analitice despre subiectele lucrate în rutina Ombudsmanului sunt prezentate sectoarelor de management universitar, cu scopul de a inspira construcția fluxurilor, rutinelor, proceselor care optimizează viața și relațiile la Universidade Federal de Pernambuco .

Creat în 2012, de la mijlocul anului 2014, Ombudsmanul Universidade Federal de Pernambuco început să funcționeze prin intermediul sistemului de gestionare a cererii, numit Ouve Universidade Federal de Pernambuco , un canal prin care s-au făcut Manifestări și cu management intern de către Universitate. Acest sistem a fost întrerupt, în conformitate cu Instrucțiunea normativă nr. 19 din 12/03/2018, a Ministerului Transparenței și Controlului General al Uniunii. Astăzi, Manifestările trebuie făcute de sistemul Ombudsman al Puterii Executive Federale. -Ouv) coordonat de Oficiul Ombudsmanului Federal (OGU). Platforma Fala.BR găzduiește Manifestările.

Locații

  • Cidade Universitária

    Avenida Professor Moraes Rego,1235, 50670-901, Cidade Universitária

    Întrebări