Keystone logo
Universidade Estadual Paulista (UNESP)

Universidade Estadual Paulista (UNESP)

Universidade Estadual Paulista (UNESP)

Introducere

Universidade Paulista Estadual (UNESP) a fost creat în 1976. Acesta si-a consolidat un proiect de aderarea dezvoltare științifică, tehnologică, economică, culturală și socială angajat la principiile democratice și în mod clar conștient de statutul său de o institutie guvernamentala, introdus și foarte activ în societate braziliană. Acțiuni Unesp's sunt concentrate în aproape fiecare domeniu al științelor experimentale și teoretice, cum ar fi: inginerie, sănătate, comunicare, științe umaniste, științe sociale și artelor, printre altele.

Interacțiunea UNESP cu diferite sectoare ale societății exercită o influență puternică asupra peisajului social. Nivelul său înalt de calificare poate fi confirmat prin numărul expresiv de foști studenți inserate în piața profesională, precum și poziția sa de top în rândurile națională a Braziliei cu privire la toate domeniile în care este prezentă.

Urmând tendința din întreaga lume și sigur pentru a fi pregătit pentru asta, UNESP este acum, mai mult ca oricând, în căutarea de noi limite de cruce și provocări pentru a face față, prin semnarea de noi acorduri cu instituțiile de calitate superioară din întreaga lume.

UNESP este o instituție respectată cu membrii realizat, programe acreditate, complet și bază solidă de cercetare - și acestea vor rămâne prioritățile sale.

UNESP este una dintre cele mai mari și mai importante centre universitare din Brazilia, cu realizari deosebite in servicii de învățământ, de cercetare și extensie. UNESP este sustinuta de fonduri de stat și, împreună cu USP (Universidade de São Paulo) și Unicamp (Universidade Estadual de Campinas) oferă învățământ public gratuit superior în Sao Paulo stat.

UNESP este modelul cel mai de succes al unei universități multicampus în Brazilia. astfel de caracteristică unică permite activități intense și diversificate în Sao Paulo, statul cel mai dezvoltat din țară. influența sa poate fi recunoscut de nivelul de dezvoltare regională în care se află campusuri sale: una in capitala de stat și alte 22 de distribuite strategic pe întreg teritoriul statului.

Cooperarea tehnică și ȘTIINȚIFIC

Agenții și resurse de sprijin de management

Pentru dezvoltarea activităților sale principale UNESP primește ajutor financiar de la principalele agenții de cercetare de sprijin din țară, cum ar fi: FAPESP, CNPq, cape și FINEP. Aceste resurse sunt garantate prin acorduri care permit membrilor de facultate și studenți pentru a participa la programe de schimb, dezvoltarea de proiecte și servicii academice. Aceste acorduri sunt semnate cu universități din țară și din străinătate, institute, asociații, fundații, primării, birouri de Guvern, ministere, agenții federale și de stat și companii private, adăugând până la 300 de parteneriate care crește anual.

Locații

  • São Paulo

    Rua Quirino de Andrade, 215 01049-010 , , São Paulo

    Programe

    Întrebări