Keystone logo
Universidade de Vigo Master Interuniversitar de Arheologie și Științe Antice
Universidade de Vigo

Master Interuniversitar de Arheologie și Științe Antice

2 Years

Spaniolă

La zi

Request application deadline

Sep 2024

EUR 739 *

În campus

* UE: 591,00 EUR - Non-UE: 738,75 EUR

Introducere

Masterul Interuniversitar „Arheologie și Științe Antichități” și-a început drumul în anul universitar 2010-11 și a trecut deja prin mai multe reforme care au contribuit la îmbunătățirea lui semnificativ. În prezent tocmai am trecut de evaluarea pozitivă a ACSUG și a Ministerului Universităților a ediției a IV-a a masterului. Masteratul nostru este o ofertă unică în sistemul universitar din Galicia și unică în Spania.

În această nouă ediție i-am reformat programul, iar Universitatea din A Coruña a fost încorporată, participă cele trei universități din Galicia, Universitatea din Santiago de Compostela ca universitate coordonatoare, Universitatea din Vigo și Universitatea din Coruña; La fel, Incipit-CSIC din Santiago de Compostela colaborează în predare.

Acest master oferă o dublă orientare în pregătirea sa, pe de o parte, are o orientare profesională, aspiră să formeze arheologi care să își poată dezvolta activitatea profesională în arheologia preventivă, în administrații și în diseminarea disciplinei în societate, și pe pe de altă parte, Pe de altă parte, are o orientare spre cercetare, dând loc programului de doctorat USC în „Istorie, Xeografie și Artă”, fie programului UVigo „Protecția Patrimoniului Cultural”, fie programului „Umanism și Documentare” doctorat de la UDC.

Masterul este interuniversitar (USC, U Vigo și UDC) și are participarea Institutului de Științe ale Patrimoniului (Incipit) al CSIC.

Curriculum

Taxa de școlarizare a programului

Despre Școală

Întrebări